R Recep Eren Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #1 Sistemim(Laptop) Şöyle: İşlemci:İntel Core İ5-3210M(3.50 Ghz Gördü ) Ekran Kartı: Nvıdıa GT 630M 2 GB 128 Bit RAM: 6 GB OS: Windows 8.1 Pro Acaba hangi oyunları kaldırır? Özellikle GTA 5 ve Shadow Of Mordor'da Nasıl Sonuçlar Alırım ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2015
Sistemim(Laptop) Şöyle: İşlemci:İntel Core İ5-3210M(3.50 Ghz Gördü ) Ekran Kartı: Nvıdıa GT 630M 2 GB 128 Bit RAM: 6 GB OS: Windows 8.1 Pro Acaba hangi oyunları kaldırır? Özellikle GTA 5 ve Shadow Of Mordor'da Nasıl Sonuçlar Alırım ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2015 #2 Shadow Mordor 22-40 FPS arası. Low ayarlar da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shadow Mordor 22-40 FPS arası. Low ayarlar da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #3 Eski cihazımda çekilmiş bana ait bir video. GTA 5 için sınır değerlerde. Oyun performansı tatmin edici değil bana göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eski cihazımda çekilmiş bana ait bir video. GTA 5 için sınır değerlerde. Oyun performansı tatmin edici değil bana göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et