GT 630M Rust FPS Sorunu

Batuhan_ALT

Kilopat
Yer
TRABZON
Daha fazla  
Arkadaşlar Rust'ta en düşük ayarlarda 15 FPS alıyorum. Sistemim:
  • i7 3630QM 2.4-3.4 GHz işlemci
  • 8 GB RAM
  • GT630m 2GB GPU+HD4000

Oyunu ilk aldığımda HD4000'i kullanıyordu. NVIDIA denetim masasından düzelttim, ama oyun hala 15 FPS idi (Tüm ayarlar ve draw distance en düşükte). Rust support'a ticked açtım oyunun kurulu olduğu yerdeki ''output_log'' dosyasından ekran kartınızı değiştirin dedi. Yaptım oyuna girdim 100 FPS high ayarlara aldım. 40 FPS'ye düştü ama kasmadan rahat oynadım, bilgisayarı kapattım hiçbirşey güncellemedim.

Sonraki gün tekrar açtım tekrar 15 FPS aldım (en düşükte). Oyun HD4000'i kullanmakta ısrar ediyordu. Oyunun kurulu olduğu yerdeki ''output_log''a girdim GT630m 2 GB yazıyodu. Bi değişiklik yoktu ama oyun dün High'ta 40 FPS verirken en düşükte 15 FPS vermeye başladı. Ne yaptıysam olmadı. Sorum şu acaba ben HD 4000'i tamamen etkisiz hale getirebilir miyim? Aygıt yöneticisinden devre dışı bıraksam bi sorun olur mu ...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 4000'i devre dışı bırakamazsın, ekrana görüntü gelmez. Bu tür sorunlar genelde Optimus bozulunca oluyor. Windows 8.1 64 Bit kullandığından emin ol. Combofix gibi programla çalıştırma.

Bir de işlemci ısındığında darboğaz olur. Bu durumda GT 630M ile de FPS düşecektir.

İŞLEMCİIntel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci
İŞLEMCİ TÜRÜIntel Core i5
RAM8 GB DDR3
SABİT DİSK500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜDVD Dual yazıcı
İŞLETİM SİSTEMİWindows 8
EKRAN KARTINVIDIA GeForce GT 630M DDR3 1 GB Paylaşımsız Ekran Kartı
[TBODY] [/TBODY]

recep baltaş bey bu leptopla far cry 4 oynayabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…