GT 630M sistem CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

917382

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım LoL'de orta ayarda 60 FPS sabitt veriyordu ama CS:GO oynarken 600P düşük ayarda 20-30 FPS veriyor. AWP'de dürbün açana kadar ölüyorum. Sebebi nedir? Çözümü var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.

Ekran kartı: GT 630M işlemci: i5 3.nesil.

Hocam ekran kartı maalesef yetersiz.
Eski bayağı işlemcinin de onboard ekran kartı kötü biraz.
Üzülerek söylüyorum ki o laptop yetersiz :(

Artı -1 Eksi
Nvidia denetim masasında 3D ayarlar bölümünde görüntü ayarları olması lazım onu kalite yerine performansa ayarla baya fark ediyor FPS konusunda. Birde oyunu Nvidia ekran kartı üzerinden aç.

Isınma problemi yaşıyor olabilirsiniz. Aynı ekran kartı ile 3-4 sene önce oynuyordum, Düşük sıcaklıkta 720P'de 55-60FPS arasında değerler alıyordum. Tabi 3-4 sene sonra CS:GO'yu çalıştırmak biraz daha zorlaştı ama o kadar düşük FPS'de oynatması garip.

Sistem prize takılı mı? Yüksek performans modu açık mı? Sıcaklıklarınız nasıl? MSI Afterburner ile değerlerinizi atın, analiz edelim.
Uygulayacağım sistem prize takılı yüksek performans modu nerden açılıyor bilmiyorum
Isınma problemi yaşıyor olabilirsiniz. Aynı ekran kartı ile 3-4 sene önce oynuyordum, Düşük sıcaklıkta 720P'de 55-60FPS arasında değerler alıyordum. Tabi 3-4 sene sonra CS:GO'yu çalıştırmak biraz daha zorlaştı ama o kadar düşük FPS'de oynatması garip.
Isınma sorunu yok
Isınma sorunu yok
Benim eski bilgisayarımın özellikleri...Cfg kurmanı tavsiye ederim ve CS'de böyle olması artık normal maalesef bende de öyleydi.
Anladım demek ki yeni pc alma zamanı gelmiş 7 yıldır kullanıyorum ama eskiyor işte zamanına göre çok kaliteliydi
Driver güncelmi bir de RAM ne kadar.

Ben GT520M ile 800E 600'de 30 FPS alıyorum bence düşük bile olsa oynanabilir.
Driver güncel Ram de 8 GB
Hocam ekran kartı maalesef yetersiz.
Eski bayağı işlemcinin de onboard ekran kartı kötü biraz.
Üzülerek söylüyorum ki o laptop yetersiz :(
Fark ettim zaten ya :D

Uygulayacağım sistem prize takılı yüksek performans modu nereden açılıyor bilmiyorum

Isınma sorunu yok

Isınma sorunu yok

Anladım demek ki yeni PC alma zamanı gelmiş 7 yıldır kullanıyorum ama eskiyor işte zamanına göre çok kaliteliydi

Driver güncel RAM de 8 GB

Efendim onboard (dahili) ekran kartınız nedir ?
Uygulayacağım sistem prize takılı yüksek performans modu nerden açılıyor bilmiyorum

Isınma sorunu yok

Isınma sorunu yok

Anladım demek ki yeni pc alma zamanı gelmiş 7 yıldır kullanıyorum ama eskiyor işte zamanına göre çok kaliteliydi

Driver güncel Ram de 8 GB

Arkadaşlar sorun CS:GO' da yüksek ihtimalle. Benim i5 3210M GT630M 8 GB RAM laptopum var. Oyunu işlemcinin içinde bulunan İntel HD 4000 ekran kartı ile açtığımda 50-70 FPS ve üzeri alabiliyorum. Tuhaf bir optimizasyon sorunu sanırım. Laptop yeterli CS:GO için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı