Özkra Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 NVIDIA GeForce GT-630M kullanıyor laptop. Format attım şimdi ekran kartı eski olduğu için driver yüklenmiyor sitesinden. Nasıl indirebilirim?
NVIDIA GeForce GT-630M kullanıyor laptop. Format attım şimdi ekran kartı eski olduğu için driver yüklenmiyor sitesinden. Nasıl indirebilirim?
nexuss.ea Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #2 Özkra dedi: NVIDIA GeForce GT-630M kullanıyor laptop. Format attım şimdi ekran kartı eski olduğu için driver yüklenmiyor sitesinden. Nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Laptopun kendi sitesinden mi bahsediyorsunuz yoksa NVIDIA'nın sitesinden mi?
Özkra dedi: NVIDIA GeForce GT-630M kullanıyor laptop. Format attım şimdi ekran kartı eski olduğu için driver yüklenmiyor sitesinden. Nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Laptopun kendi sitesinden mi bahsediyorsunuz yoksa NVIDIA'nın sitesinden mi?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 Herhangi driver kurulu değilse attığım link üzerinden indirebilirsiniz. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Sürprizbozan: Driver hatası aldıysanız. Driver kurulumu yapıp hata aldıysanız DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp sonradan attığım driveri kurun.
Herhangi driver kurulu değilse attığım link üzerinden indirebilirsiniz. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Sürprizbozan: Driver hatası aldıysanız. Driver kurulumu yapıp hata aldıysanız DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp sonradan attığım driveri kurun.
Özkra Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #4 nexuss.ea dedi: Laptopun kendi sitesinden mi bahsediyorsunuz yoksa NVIDIA'nın sitesinden mi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmeye çalıșıyorum ama sürücü eski olduğu için hata veriyor.
nexuss.ea dedi: Laptopun kendi sitesinden mi bahsediyorsunuz yoksa NVIDIA'nın sitesinden mi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmeye çalıșıyorum ama sürücü eski olduğu için hata veriyor.
nexuss.ea Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #5 Özkra dedi: NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmeye çalıșıyorum ama sürücü eski olduğu için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz ne ve kaç bit?
Özkra dedi: NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmeye çalıșıyorum ama sürücü eski olduğu için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz ne ve kaç bit?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #6 Özkra dedi: NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmeye çalıșıyorum ama sürücü eski olduğu için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Attığım yöntemi deneyin.
Özkra dedi: NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmeye çalıșıyorum ama sürücü eski olduğu için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Attığım yöntemi deneyin.
Özkra Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #7 nexuss.ea dedi: İşletim sisteminiz ne ve kaç bit? Genişletmek için tıkla... windows 10 x64 bit
nexuss.ea Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #8 Özkra dedi: windows 10 x64 bit Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar dener misiniz?
Özkra dedi: windows 10 x64 bit Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar dener misiniz?