GT 635M Aygıt Yöneticisinde Görünmeme Sorunu

trkn

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımda entegre olan Nvidia grafik işlemcisi, hem aygıt yöneticisinde hemde bilgisayara sağ tık yapınca yönet kısmında gözükmüyor. Win10 ve Win8.1 iki farklı sürümde denedim ve ikisinde de aynı sonucu aldım. Daha önce sisteminde bu kart gayet stabil bir şekilde çalışıyordu. 3 kez sıfırdan sistem kurdum ama sonuç aynı. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? Ödevlerim var.

Sistem;
Casper
4GB Ram
İntel core i5 3230m
64 Bit
Nvidia GT-635m

Kronik casper sorunu. İnternette aratırsanız birçok kişinin başına aynı sorunun geldiğini görürsünüz. Bu sorun genellikle 630M ve 635M ekran kartlarında oluyor. Bir arkadaşımda aynı sorunla karşılaşmıştım. Eski sürücüsünü yükleyerek sorunu çözmüştüm. Açıkçası biraz araştırmanız gerekiyor.
Ve son olarak Casper pişmanlıktır...

Çözüldü. Ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum çözdüğüm gece konuya yazacaktım Technopat sağolsun içerikle uyumsuz başlık diyerek ceza verdi yazamadım. Aslında içerikle başlık birebir uyumluydu galiba o saatte arkadaş yapacak başka bir şey bulamamış iş olsun diye ceza verdi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı