Hayır, sarja takılı olarak oynuyorum ve yüksek performans modunda. Nvidia denetim masasindan da yüksek performansa aldım hepsini ben psunun yeterince güç veremediğini düşünüyorum ne kadar doğrudur bilmem ama...
Sizin için biraz araştırma yaptım. Kusura bakmayın geç cevabım için. Ekran kartınız 80-90 derecelere kadar rahatlıkla çıkabiliyor. İşlemci de 90 üstlerine kadar devam ediyor. GPU kullanımınızın da tam. Fakat söylediğiniz gibi bir sebepten ötürü ekran kartı güç çekemiyor.
Buradaki sorun Windows, GPU, Anakart üçlüsünden birisi riske girmemek için ekran kartına fazla güç vermiyor olabilir. Bazen overclock yapmak buna sebep oluyor.
Benzer sorunlara sahip iki kişi buldum. İlki donanım problemine işaret ediyor, bu senaryoda karttan kokular gelmeye başlamış bir süre sonra ve tabi ki çözülememiş.
İkincisi ise yine kart ile yazılım anlamında uğraşmış bir 635m sahibi.
Şimdi denemen gerekenleri sırayla anlatıyorum, işe yaramaz ise bir sonraki adıma atla.
1- Notebooku şarjdan çıkar, yükün altına sok, sonra oyunu kapatıp şarja tak ve tekrar yüke sok.
2- Güvenli modta GPU'ya ait her şeyi (Sürücüler, Afterburner, Riva, Physx) sil, cleaner indir ve bütün bozuk girdileri temizle. Sonra Nvidia'nın sitesinden sürücüleri kendin tekrar kur.
3- Windows'u geri yükleme noktalarından birine döndür.
4- Windowsa format at.
Eğer donanımsal bir problem yok ise muhtemelen 4. adım sorununu çözecektir. Direk onu da yapabilirsin eğer kolayına geliyorsa.