Merhaba, benim lenevo z580 laptobum var. GTA 5 alırsam açar mı diye merak ediyorum genelde oyunları orta seviyede oynatıyor. Bazı oyunları yüksekte. (Yüksekte açtığı çok oyun yok.) Sistem özelliklerim şunlar:
Dostum bende de İ5 3210M ve GT 635M var. Nerdeyse sistemimiz aynı. Bende almayı düşünüyorum. Steam de bir adam GT 9600M ile açmış. Ve şöyle diyor: ''Sırf optimizasyona olan inancımdan denemek için NVIDIA GeForge 9600M @ 3GB @ 2.40 donanımlı dizüstü bilgisayarımda denedim çalıştı. Daha ne diyeyim abi? Oyun gerçekten çok çok iyi. Her türlü kısıtlamanın kaldırıldığı ve oyuncuların emrine sunulmuş bir oyunla karşı karşıyayız. Milletin geliştirdiği modlarla birlikte uçar gider...'' demiş. Biz hayli hayli açarız bence. ben 1366X768 de medium da oynamayı düşünüyorum.
Sanırım pc miz aynı çünkü benim pc de aynı. Ben sonrada RAM'ı 8gb yaptım ve ssd taktım sizinki de mi lenovo z580 ?
Birde acaba oyunu ilk torrentten indirip mi denesem eğer oyun açılırsa 30 fps en az belki alırım ama 10 fps 5 fps almam boşuna para ödemeyelim ne yapsam sizce ?
sanırım pc miz aynı çünkü benim pc de aynı ben sonrada ramı 8gb yaptım ve ssd taktım sizinki de mi lenovo z580 ?
birde acaba oyunu ilk torrentten indirip mi denesem eğer oyun açılırsa 30 fps en az belki alırım ama 10 fps 5 fps almam boşuna para ödemeyelim ne yapsam sizce ?
Yok bende Asus K55VJ var. Dediğim gibi ben bu kart ile 1366x768 de medium ayarlar 4x msaa da BF3 de 40-50 FPS alıyorum. Alıntı yaptığım adam GT9600M ile açmış. en azından 1280x720 de low açabiliriz diye düşünüyorum.
Eğer gerçekten böyle ise muhteşem olur. 1366x768 çözünürlükte ultra-yüksek karışık oynarım Daha çoğu kişi de oynayabilir
Direk orijinal alma fırsatınız varsa alın bence.
Eğer gerçekten böyle ise muhteşem olur. 1366x768 çözünürlükte ultra-yüksek karışık oynarım Daha çoğu kişi de oynayabilir
Direk orijinal alma fırsatınız varsa alın bence.
GTX 850M ultra açmaz o oyunu medium-high oynayabilirsiniz rami 8GB yaparsanız belki high olur.
NVIDIA GT 635M GTA 5 açar mı ? | Technopat Sosyal şu konuya bir bak dostum. Recep abimiz bile şöyle demiş: ''GT 635M oyunu açacaktır. Çözünülüğün de 768p olacağını düşündüğümüzde bir ihtimal orta ayarlarda oynatır.''
Ben can you run it de denemiştim. Önerilen grafiklerde işlemci az gösteriyordu. Ekran kartı tam denk geliyordu. Low da bir sıkıntı yoktu kaldırıyor gözüküyordu. İlk korsan istememin sebebi de şu hani ben bu oyuna 170 tl vereceğim. Sonra pc 5 fps de açacak ve para boşa gitmiş olacak. Onun için yoksa korsan almak istemem. Zaten eskiden korsanları oynamak için alıyordum şimdi alıyorum test ediyorum. Güzelse ve pc kaldırıyorsa orjinal alıyorum. Gta 5 i de öyle yapmayı düşünüyorum.