GT 635M GTA V Isınma Ve Kasma Sorunu

B

burakoz211

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Daha önce konu açmıştım, benim ekran kartı kaldırır mı diye. İndirip GTA V'i kurdum, ilk başta hiç kasmıyor, bir sorun yok ama bir 15 dakika sonra PC ısınıyor ve oyun kasmaya başlıyor. Bir program vardı, GTA V'i lowda oynamamızı sağlıyordu. Onu kurdum, onunla daha fazla kasmadan oynuyorum ama bir süre sonra yine kasmaya başlıyor. Acaba ısınmadan mı oluyor? Soğutucu alsam bir işe yarar mı? Yardımlarınız bekliyorum.
Bu arada oyunda 30-55 FPS arası alıyorum. 55 çok nadir oluyor, kapalı mekanlar falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı değerlerine baktın mı oynarken ? MSI Afterburner indir. Oyun sırasında ısı değerlerine bak işlemci ve GPU 'nun sorun belli olur.
Isı değerleri bunlar.

Capture.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU normal denilenebilir ama GPU sıcaklığı çok fazla. Benim de oyunlarda genelde CPU, GPU'dan 10 derece yüksek oluyor. Temizle bir de soğutucu al. Kendim yapamam dersen çoğu bilgisayarcı uygun fiyata temizleyip yeniler macununu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı