GT-635M Mavi Ekran Sorunu

goktug34

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi laptopumun oyunlara girince mavi ekran vermesi. İlk başlarda oyuna girer girmez hatta GT-635M'i etkinleştirdiğimde direk reset atıp "Video TDR Failure" hatası veriyordu. Çok araştırma yaptım neredeyse bu hata ile ilgili bütün başlıklara baktım, ekran kartı sürücüsünü silip en son sürümünü yükledim, kısacası bir sürü şey denedim ama olmadı. Dün gece bilgisayarımı kapatırken bir güncelleme olduğunu gördüm ve yatıp uyudum. Sabah uyanıp baktığımda güncelleme bitmiş ve açık şekilde duruyor. Sağ tıklayıp yenile yapacaktım masaüstünü bir baktım ki Nvidia sekmesi gelmiş. Hemen girdim birkaç kurcaladım ve aygıt yöneticisine baktım ekran kartı aktif haldeydi. Saat kısmının yanindaki ufak menüde de görünüyordu ekran kartı. Oyuna girip deneyeyim dedim eskiden girer girmez atarken veya hiç girmezken (bazen kartı aktif ettiğimde masaüstünde bile atıyordu) 2-3 dakika oyunda kalma fırsatı sundu bana, daha sonrasında ben umutlandım tabi heralde oldu diye ama sonra bir daha attı, Video TDR Failure ve DPC Watchdog Violation hataları veriyor. Normalde bırakmıştım artık uğraşmayı ve HD4000 ile oyunlarımı oynayıp idare etmeye çalışıyordum fakat bu güncellemeden sonra içime tekrar bir umut aşılandı. Acaba bunu çözebilme imkanım var mı sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.

DxDiag'ın ekran sekmesine girdiğimde notlarda şöyle bir ibare var.

"NVIDIA GeForce GT 635M cihazında bir sorun oluştu. Daha fazla bilgi için 'grafik cihaz sürücü hata kodu 22' aratın "

Edit: Aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücüsünü güncelle dediğimde zaten güncel yazıyor fakat Nvidia'nın sitesine girdiğimde yeni çıkan bir güncelleme olduğunu gördüm ve indirip onu kurdum ve üzerine sağ tıklayıp özelliklere girdiğimde "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" bu hata mevcut.

Bilgisayarımın özellikleri:

• Exper Ultranote-Q5V
  • Windows 10 Home 64Bit
  • Intel Core i5 3230M 2.60 GHz (4 CPU)
  • 8196MB RAM
  • Intel HD Graphics 4000 ve Nvidia GT-635M GPU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…