GT 640 ekran kartı kilitleniyor

asdjs hasdhv

Centipat
RAM
Cricual 8gb
SSD veya HDD modeli
Hıkvısıon 240gb
Ekran kartı
gt 640
Anakart
h310m h
İşlemci
i3 9100f
Sorum başlıktaki gibi Allah rızası için hangi oyunlarda diye sormayın. Google Chrome'deki dinozor oyununu oynarken bile kilitleniyor. Ona göre bir şeyler yazın oyun oynayamıyorum artık kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir soğuk su getiriyim. (!) hocam ekran kartı büyük ihtimalle hakkı rahmetine kavuştu. 2012-2013 arasında çıkmış bir kart diye biliyorum.

Reis ben buraya birkaç adet ekran kartı linki atsam sende hangilerini alacağımı söyliyebilir misin yani hangisini almalıyım sence sıfır kart alacak bütçeye sahip değilim 2. el kartlara yöneldim biraz atsam bir öneride bulunur musun?

Elbette.

Ayrıca hocam ilk önce bir bilgisayarcıya gösterin. PSU, anakart veya işlemcide sorun olmuş olabilir ama bana göre ekran kartından kaynaklı.

Elbette.

Ayrıca hocam ilk önce bir bilgisayarcıya gösterin. PSU, anakart veya işlemcide sorun olmuş olabilir ama bana göre ekran kartından kaynaklı.

Hocam bu kartlardan birini almayı düşünüyorum sence hangisini alayım R9 serisini çok beğeniyorum WattMan hatası olsa bile kartları ısınsa bile ben yine de çok seviyorum çoğu oyunda yüz üstü bırakmıyor her türlü oynatıyor sence hangisini alayım pazarlıkta yaparım belki fiyatları da ucuz.

Hocam AMD'nin r serisi hakkında pek bir bilgim yok ama bende aynı bütçedeki kartlara bakacağım.

r9 380 bitmiş hocam

GTX 1060 3 GB - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1037714904 hocam 3 GB olsa da 1060 iyi gibi.

rx 580de ekrana görüntü gelmiyormuş

@asdjs hasdhv hocam istiyorsanız bu kartlarada bakabilirsiniz tabii her karta PSU yeter mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…