M mhmmd.y Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2 19 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım. Lenovo Z500 Intel i5-3230M 2.60 GHz. Windows 10 Home Single Language (orijinal) 8 GB RAM. NVIDIA GeForce GT 645M ekran kartı. Intel HD Graphics 4000. 128 GB SSD + 1 TB HDD (sistem, oyunlar ve programlar SSD'ye kurulu) dmp.rar drive.google.com PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum. DMP dosyamı konuya ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım. Lenovo Z500 Intel i5-3230M 2.60 GHz. Windows 10 Home Single Language (orijinal) 8 GB RAM. NVIDIA GeForce GT 645M ekran kartı. Intel HD Graphics 4000. 128 GB SSD + 1 TB HDD (sistem, oyunlar ve programlar SSD'ye kurulu) dmp.rar drive.google.com PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum. DMP dosyamı konuya ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.099 Makaleler 18 Çözümler 467 Yer Valisiz Vilayet! 19 Nisan 2021 #2 Apple yazılımlarını kaldırın. Ağ kartı sürücünüzü güncelleyin. HD Tune ile diskinize "Error Scan" yapın, ama "Quick Scan" kapalı olsun. Diske test yapın dememin sebebi Disk Filter Manager Driver yani disk filtreleme yönetim sürücüsü hata vermiş. Artı 0 Eksi
Apple yazılımlarını kaldırın. Ağ kartı sürücünüzü güncelleyin. HD Tune ile diskinize "Error Scan" yapın, ama "Quick Scan" kapalı olsun. Diske test yapın dememin sebebi Disk Filter Manager Driver yani disk filtreleme yönetim sürücüsü hata vermiş.