GT 650M sistem CS:GO 30 FPS sorunu

Corsar

Hectopat
Daha fazla  
Tüm sürücülerim güncel.
Oyun GT650m ile açılıyor. nVidia GPU etkinliğinden kontrol ediyorum.

Oyun içerisinde 20 - 30 FPS alıyorum. Şu anda internette bulunan tüm önerileri denedim. Oyunu sildim yeniden kurdum hala aynı.
Sistemim;
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten orjinal web sitelerinden yükledim. Bu şekilde değildi 70 - 80 fps alıyordum bi anda fps düşüşü oldu ne olduğunu bi türlü çözemedim

Ekran kartı çöp. En düşük çözünürlükte açmayı dene. Bende gt 750m var ben de akıcı oynayamıyorum. 720p den yukarısı zulüm. Cs go dediğimiz oyun ne kadar grafik kullanabilir ki diye soruyor insan kendi kendine.

Zaten en düşük çözünürlükte oynuyorum gram etkisi olmuyor. Her şey low olarak ayarlı şuanda 1024x768 çözünürlükte max 40 fps alıyorum

Laptopunu temizle ya da virüs var mı onu kontrol et. Eski laptopumda 630m rekabetçide 100+ topluluk sunucusunda 60+ fps rahat veriyordu. Bende de aynı sorun vardı. Aleti temizleyince sorun çözüldü. Sebebi ısı ya da virüs bulaşmış olabilir.

Bakın oyuna ilk girişimde 110 fps alıyorum. Maximum 3dk sonra fps 40a düşüyor hatta 20'e düştüğü zamanlar bile oluyor.

Bakın oyuna ilk girişimde 110 fps alıyorum. Maximum 3dk sonra fps 40a düşüyor hatta 20'e düştüğü zamanlar bile oluyor.
Desene şunu baştan sorun ısı. Kendin kolayca videolara bakarak temizleyebilirsin fakat hiç bilgin yoksa bir bilgisayarcıya git. Termal macun değiştirsinler bir de tozları temizlesinler sorun kalmaz.

Hocam işin garip tarafı daha içini açıp temizleyeli 1 ay bile olması işlemci macununu felan hepsini 1 ay önce kendim değiştirdim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı