GT 650M Sürücü Yükleme Sorunu

Şimdiden teşekkkür ederim, en yakın zamanda deneyeceğim, sağ olun var olun hocam.
1. Düzenleme; Finished yazdı şimdi pc'ye reset atıyorum hadi hayırlısı.
2. Düzenleme; Dediğiniz sürücüyü kurdum fakat durum hala böyle, oyunlar intel hd 4000 kullanıyor, bu soruna bir çözümünüz mevcut mu?

Örneğin minecraft'ı açtım ve şuan Intel HD 4000 kullanıyor...

Son düzenleme:
Ayrıca bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'a girin ve ayarlardan default yapın, zor değil, biraz kurcalayın. Ya da anakart üzerindeki BIOS pilinin çıkarın ve 5 dakika sonra tekrar takın.

Videoda gösterdiği nvidia denetim masası yüklü değildi bende, videoda yaptığı şeyi bildiğimden sordum.
Nvidia denetim masası nvidia'nın sitesinden indirdiğim sürücülerle birlikte gelirdi, mesela şimdi görünmüyor burada, yükleyebileceğimiz bir yer mevcut mudur?

İşletim sistemi nedir? Windows 10 64bit ise bunu indirin, yanında gelecektir Denetim Masası. BIOS ayarlarını dediğim gibi yapın.
Evet, sistemim Windows 10 64 Bit.
Umarım şu başta gördüğümüz sorunlarla yine karşılaşmayız
Şuan yükleniyor, daha 20 dakika var. Kurulum ayarlarını nasıl seçmeliyim bu arada?
Temiz kurulum v.b.

Temiz kurulum mu seçtiniz? Mevcut Nvidia sürücüsünü kaldırın ve custom seçip temiz kurulum olarak devam edin.

Aldığınız hataları, neyi, nasıl yaptığınızı bana açıklamazsanız yardım etmem zorlaşacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…