GT 710 1GB ile 2GB farkı

Thompson

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba, MSI geforce GT 710 ekran kartı modelinde 1 GB ve 2GB arasındaki fark CS:GO oyununa ne gibi etkileri olur yani ne kadar FPS farkı olur, ne kadar etki eder ? Son olarak GT 710 modelinin PCI E 3.0 modeli var mı ? Çünkü anakartım PCI E 1.0 destekli ben sadece PCI E 2.0 var diye biliyorum ama 3.0 olduğunu bir yerlerde görmüştüm sanki.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kart zaten 2 GB vRAM kullanmaz. Kullanacağı en fazla 1 GB falan olur herhalde. Yani 2 GB vRAM'li model sadece pazarlama taktiği gibi bir şey. Bu arada GT serisi 1030 haricinde berbat yani bakmayın.

Sadece bellek farki var, performans farki yok. Ek olarak o karta kurus vermeyin cop olur paraniz. Butce belirtin alternatif sunalim.
Alternatif sunma gibi bir imkanım yok çünkü çok eski donanımlara sahip bir sistemim var. Fps derdi olan biri değilim. CS:GO' da 1080 düşük ayarlarda 50 civarı FPS alsam benim için yeter AAA gibi oyunlarda gözüm yok, bu kartı da cuma indiriminde almayı planlıyordum 1GB ile 2GB arasında fark yok diye anlıyorum bu modelde.
O kart zaten 2 GB vRAM kullanmaz. Kullanacağı en fazla 1 GB falan olur herhalde. Yani 2 GB vRAM'li model sadece pazarlama taktiği gibi bir şey. Bu arada GT serisi 1030 haricinde berbat yani bakmayın.
Sadece bellek farki var, performans farki yok. Ek olarak o karta kurus vermeyin cop olur paraniz. Butce belirtin alternatif sunalim.
O kart zaten 2 GB vRAM kullanmaz. Kullanacağı en fazla 1 GB falan olur herhalde. Yani 2 GB vRAM'li model sadece pazarlama taktiği gibi bir şey. Bu arada GT serisi 1030 haricinde berbat yani bakmayın.[/QU
Size bir sorum daha olacak. Diyelim ki anakartım pcı e 1.0 desteklediği için bu kartı takıyorum. 2GB ile arasında fark yok dediğiniz için GT 710 1GB modelni taktım , RAM ler DDR 2 destekli olduğu için şu an ki sistemimde takılı 2GB DDR 2 800 Mhz RAM i 4 veya 6 GB yapsam DDR veyz Mhz yüzünden sorun çıkar mı ? çıkarmaz ise bu sistemde CS:GO ' yu 1080 p düşük ayarlarda kaç FPS ile oynarım.
İşlemcim AMD Athlon (tm) II X2 250 processor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı