GT 710 alınır mı?

Anladım hocam sağ olun benim için 50-60 FPS verse yeterlidir bu kartı sadece piyasa düzelene kadar idareten alacağım o yüzden daha ucuz bir kart olursa daha iyi olur.

GT 710 alacağınıza bütçenizi biraz daha biriktirip GT 1030 almanız daha performanslı olacaktır. CS:GO vb. oyunlarda yüksek grafiklerde rahatça oynayabilirsiniz.

@Gwynbleidd 00 hocamında bahsettiği gibi eğer bütçeniz var ise GT 1030 almak daha mantıklıdıdır hem sonradan GT 710'a göre daha rahat satarsınız.

Bunun yerine piyasanın düzelmesini bekleyin, mining yapanlar da bitcoin düşerse azalacağı için ekran kartları çok daha ucuz olucak.

1
1000 TL civarında GTX 1050 2GB versiyonlar 2. el olarak satılıyor. Bence GTX 1050 almak çok daha mantıklı olacak, GT 710 bence alınmaz.

Tamamdır arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ederim. GT 1030 almaya karar verdim. Zaten sonradan bu kartı satıp GTX 1660 Super takarım.

1000-1200 TL civarı bir bütçe yapabilirseniz, GTX 1050, GTX 750 Tİ, GTX 760 tarzı 2.el ekran kartları dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…