GT 1030 düşünebilirsiniz hocam. Çok daha iyidir. Ama saydığınız oyunlar için çok FPS takıntılı bir insan değilseniz öyle böyle sizi idare edecektir. Ama saydığınız oyunlar Rekabetçi oyunlar bu yüzden GT 710 ile sıkıntı yaşayabilirsiniz.
GT 1030 düşünebilirsiniz hocam. Çok daha iyidir. Ama saydığınız oyunlar için çok FPS takıntılı bir insan değilseniz öyle böyle sizi idare edecektir. Ama saydığınız oyunlar rekabetçi oyunlar bu yüzden GT 710 ile sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Anladım hocam sağ olun benim için 50-60 FPS verse yeterlidir bu kartı sadece piyasa düzelene kadar idareten alacağım o yüzden daha ucuz bir kart olursa daha iyi olur.
GT 710 alacağınıza bütçenizi biraz daha biriktirip GT 1030 almanız daha performanslı olacaktır. CS:GO vb. oyunlarda yüksek grafiklerde rahatça oynayabilirsiniz.
GT 1030 düşünebilirsiniz hocam. Çok daha iyidir. Ama saydığınız oyunlar için çok FPS takıntılı bir insan değilseniz öyle böyle sizi idare edecektir. Ama saydığınız oyunlar rekabetçi oyunlar bu yüzden GT 710 ile sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Arkadaşlar PC toplamak istiyordum normalde GTX 1660 Super alacaktım ama piyasa bildiğiniz gibi en azından CS, Valorant tarzı oyunları oynamak istiyorum. İşlemci olarak i5 10400F tercih edeceğim. Sonradan zaten GTX 1660 Super takacağım. Şimdilik piyasa düzelene kadar beni idare eder mi?
Arkadaşlar PC toplamak istiyordum normalde GTX 1660 Super alacaktım ama piyasa bildiğiniz gibi en azından CS, Valorant tarzı oyunları oynamak istiyorum. İşlemci olarak i5 10400F tercih edeceğim. Sonradan zaten GTX 1660 Super takacağım. Şimdilik piyasa düzelene kadar beni idare eder mi?