GT 710 Alınır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar amacım sizi oyalamak değil ama maddi olarak durumumdan dolayı sıkıntı çıkıyor. İlk önce ben haftalık 60TL alıyorum ve iki hafta biriktirip GT 710 almayı düşünüyorum. Vatanda fiyati 115 TL ve bence değer ama size sormak istiyorum. 115 TL'ye daha iyi Ekran Kartları var mı? Size sorayım dedim. Eğer ilgilenen varsa teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın işlemciyi de yazarsan daha net konşabiliriz, çok eski değilse dahili grafik yongan bile gt 710'dan daha başarılı olabilir.
Her durumda ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. gt 740 ve r7 250 altı ekran kartı almanın pek anlamı yok diye düşünüyorum.

Kullandığın işlemciyi de yazarsan daha net konşabiliriz, çok eski değilse dahili grafik yongan bile gt 710'dan daha başarılı olabilir.
Her durumda ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. gt 740 ve r7 250 altı ekran kartı almanın pek anlamı yok diye düşünüyorum.
Bence GT 710 almanın da pek bir mantığı yok ama neyse. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı