GT 710 bilgisayarım hangi oyunları kaldırır?

Nex4rt

Hectopat
Daha fazla  
Genellikle FPS ve MMORPG oyunları oynarım sistemim çok iyi değil.
Özellikleri: Intel i7 3770 3.4GHz, 8 GB RAM, GT 710 2 GB ekran kartı var.
Popüler veya yeni olan oyunlardan hangilerini kaldırır?
(Örnek olsun CoD W2 ve New World tarzı oyunlar önerirseniz çok sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam yeni ve popüler neredeyse tüm oyunlar için çoğunlukla yetersiz kalacaktır sisteminiz. GTA 5 falan oynayabilirsiniz 1080p Low da 60FPS sabitleyerek. Onun haricinde eski oyunlara bakabilirsiniz Metro Exodus veya Metro: Last Light gibi. Bu söylediğiniz CoD W2 WWII ise onu da yine 1080p düşük aylarda oynayabilirsiniz. CoD isterseniz de MW2 veya MW3 bakabilirsiniz.

Hocam yeni ve popüler neredeyse tüm oyunlar için çoğunlukla yetersiz kalacaktır sisteminiz. GTA 5 falan oynayabilirsiniz 1080p Low da 60FPS sabitleyerek. Onun haricinde eski oyunlara bakabilirsiniz Metro Exodus veya Metro: Last Light gibi. Bu söylediğiniz CoD W2 wwıı ise onu da yine 1080p düşük aylarda oynayabilirsiniz. CoD isterseniz de MW2 veya MW3 bakabilirsiniz.

Yooo hocam ben RDR2 bitirdim.

Hocam hangi ayarlarda bitirdiniz. Çünkü ancak çamur gibi bir kalitede oynamanız lazım.

Orası az çok öyle fakat düşündüğünüz kadar kötü değil tek fark 20 GB RAM'im vardı sabit 55 FPS Low grafiklerde oynadım bitirdim olay çözünürlükte çözünürlüğü kısınca çamur gibi oluyor.

Orası az çok öyle fakat düşündüğünüz kadar kötü değil tek fark 20 GB RAM'im vardı sabit 55 FPS Low grafiklerde oynadım bitirdim olay çözünürlükte çözünürlüğü kısınca çamur gibi oluyor.

E iyi de 20GB RAM'iniz olduğunu söylüyorsunuz ve yoo öyle olmuyor diyorsunuz. Arkadaş 8 GB RAM ile 720p Low da bile 30 FPS anca görür RDR 2 de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı