CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Aralık 2023 #1 Kullanmadığım ekran kartını satmak istiyorum. Sahibinden sitesinde ilan verirken yonga seti bölümü olduğunu gördüm. Orada neyi seçmem gerekiyor? Ekran kartı: MSI NVIDIA GT710. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Kullanmadığım ekran kartını satmak istiyorum. Sahibinden sitesinde ilan verirken yonga seti bölümü olduğunu gördüm. Orada neyi seçmem gerekiyor? Ekran kartı: MSI NVIDIA GT710.
Çözüm picl zhmey 23 Aralık 2023 Yanlış anlamadıysam NVIDIA seçmen lazım. Çünkü tüm ilanlarda yonga seti bölümünde ya AMD ya da NVIDIA yazıyor.
Yanlış anlamadıysam NVIDIA seçmen lazım. Çünkü tüm ilanlarda yonga seti bölümünde ya AMD ya da NVIDIA yazıyor.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 23 Aralık 2023 #2 Yanlış anlamadıysam NVIDIA seçmen lazım. Çünkü tüm ilanlarda yonga seti bölümünde ya AMD ya da NVIDIA yazıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Yanlış anlamadıysam NVIDIA seçmen lazım. Çünkü tüm ilanlarda yonga seti bölümünde ya AMD ya da NVIDIA yazıyor.