GT 710 almak gibi bir hata yapmayın 1000 liraya, pişman olursunuz. Hangi ilde oturuyorsunuz? Bu bütçede ikinci elden bakalım. Arkadaşın da dediği gibi GTX 750 Ti veya GTX 650 bakılabilir.
GT 710 almak gibi bir hata yapmayın 1000 liraya, pişman olursunuz. Hangi ilde oturuyorsunuz? Bu bütçede ikinci elden bakalım. Arkadaşın da dediği gibi GTX 750 Ti veya GTX 650 bakılabilir.
Dostum eğer bir sistem satın almayı düşünüyorsan söyle. Çok kazık sistemler satılıyor.
Çok daha iyi öneriler gelir bu arada bence GT 710 alma onun yerine ikinci el temiz 750 Ti alırsan daha iyi olur o kartlara sıfırına o kadar para verilmez çünkü.
GT 710 alırsanız kendinizi oyun anlamında aşırı derecede kısıtlamış olursunuz fiyat bandını birazcık daha yükseltirseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.
GT 710 alırsanız kendinizi oyun anlamında aşırı derecede kısıtlamış olursunuz fiyat bandını birazcık daha yükseltirseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.
Dostum tamam iyi diyorsunda benım anakart PSU o kartları kaldırmıyor benım sısteme alınabılecek en en en en iyi kart GT 730 GTX 750 Ti ben zaten aşırı oyun tutkunu değilim oynadığım oyun ise League of Legends ve CS:GO alacağım GT 730 ise çok rahat akıcı bir şekılde oynatıyor ben gıdıp te GTA 5 RDP2 falan oynamayacağım için ahım şahım kaçmaya gerek yok diye düşünüyorum.