GT 710 için İşlemci önerisi

burakozaltun

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Intel Core Duo 2 E7500 2.93 GHz işlemcim MSI Nvidia GT710 2GB 64 Bit kartımla darboğaz yapıyor. İlerleyen dönemde laptop alacağım için işlemciye fazla para vermek istemiyorum.
Anakartım Asus P5G41TMLX.
En fazla 100 TL verebilirim.

Intel Core 2 Duo E8400 (40TL) diye bir model buldum darboğaz yapmaz dediler size bir danışmak istedim. Darboğaz yapar derseniz ne önerirsiniz? Bir de Intel Xeon X5460 almamı önerir misiniz? Vakit kaybetmek istemiyorum Türkiye'den alsam daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
(Fazla oyun oynadığım yok, CSGO ve LoL'ü adam akıllı oynatsın yeter bana, bu işlemcide sık sık drop yaşıyorum.)
E8400 yapmaz derseniz sipariş vericem, Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,
Intel Core Duo 2 E7500 2.93 GHz işlemcim MSI Nvidia GT710 2GB 64 Bit kartımla darboğaz yapıyor. İlerleyen dönemde laptop alacağım için işlemciye fazla para vermek istemiyorum.
Anakartım Asus P5G41TMLX.
En fazla 100 TL verebilirim.

Intel Core 2 Duo E8400 (40TL) diye bir model buldum darboğaz yapmaz dediler size bir danışmak istedim. Darboğaz yapar derseniz ne önerirsiniz? Bir de Intel Xeon X5460 almamı önerir misiniz? Vakit kaybetmek istemiyorum Türkiye'den alsam daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
(Fazla oyun oynadığım yok, CSGO ve LoL'ü adam akıllı oynatsın yeter bana, bu işlemcide sık sık drop yaşıyorum.)
E8400 yapmaz derseniz sipariş vericem, Teşekkürler.
Yapmaz.
Ancak o karttan fazla bir performans beklemeyin o tür kartlar ofis programlari için tasarlanmıştır yani ekrana görüntü gelsin diye :LOL:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı