Gardenia Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #11 fhentic dedi: ETS bilmiyorum ama, Valorant gibi oyunlarda işlemcin önemli. Tam sistemi yazar mısın? Genişletmek için tıkla... 4gb ram pentium e5700 3ghz fhentic dedi: ETS bilmiyorum ama, Valorant gibi oyunlarda işlemcin önemli. Tam sistemi yazar mısın? Genişletmek için tıkla... RuLingofAlgos dedi: ETS 2'yi Online oynarsan çok donar. Valorant'ı belki açabilir. Genişletmek için tıkla... Mehmet Efe Turhan dedi: Oynanır ama çöp bir performans alırsın. Genişletmek için tıkla... cantürk66 dedi: Oynatır. Genişletmek için tıkla... Omer.cinar dedi: Okumanız yazmanız yok sanırım. Genişletmek için tıkla... suleymandy dedi: GT 820M, i5 5. nesil ve 4 GB RAM duisburg calais arası 5 FPS kayda değmemiş bir FPS değerini göstermeniz ayıp olmuş ^^ Genişletmek için tıkla... ETS'yi yükledim Single da 60FPS sabit açtı mid-Low da Valorant yüklüyorum şimdi bilgilendiririm işlemci bayağı kötü ama açmaz herhalde Valorant.
fhentic dedi: ETS bilmiyorum ama, Valorant gibi oyunlarda işlemcin önemli. Tam sistemi yazar mısın? Genişletmek için tıkla... 4gb ram pentium e5700 3ghz fhentic dedi: ETS bilmiyorum ama, Valorant gibi oyunlarda işlemcin önemli. Tam sistemi yazar mısın? Genişletmek için tıkla... RuLingofAlgos dedi: ETS 2'yi Online oynarsan çok donar. Valorant'ı belki açabilir. Genişletmek için tıkla... Mehmet Efe Turhan dedi: Oynanır ama çöp bir performans alırsın. Genişletmek için tıkla... cantürk66 dedi: Oynatır. Genişletmek için tıkla... Omer.cinar dedi: Okumanız yazmanız yok sanırım. Genişletmek için tıkla... suleymandy dedi: GT 820M, i5 5. nesil ve 4 GB RAM duisburg calais arası 5 FPS kayda değmemiş bir FPS değerini göstermeniz ayıp olmuş ^^ Genişletmek için tıkla... ETS'yi yükledim Single da 60FPS sabit açtı mid-Low da Valorant yüklüyorum şimdi bilgilendiririm işlemci bayağı kötü ama açmaz herhalde Valorant.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 Gardenia dedi: 4 GB RAM Pentium E5700 3GHz. ETS'yi yükledim Single da 60FPS sabit açtı mid-Low da Valorant yüklüyorum şimdi bilgilendiririm işlemci bayağı kötü ama açmaz herhalde Valorant. Genişletmek için tıkla... Açar.
Gardenia dedi: 4 GB RAM Pentium E5700 3GHz. ETS'yi yükledim Single da 60FPS sabit açtı mid-Low da Valorant yüklüyorum şimdi bilgilendiririm işlemci bayağı kötü ama açmaz herhalde Valorant. Genişletmek için tıkla... Açar.
Gardenia Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #13 Konu çözüldü açıldı ETS de Valorant da.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #14 Gardenia dedi: Konu çözüldü açıldı ETS de Valorant da. Genişletmek için tıkla... Ben açar demiştim.
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #15 Açmaz diyenler utansın.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.019 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #16 Hd3650 de açar beyler. Nasıl oynattığı önemli.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #17 liveforspeed dedi: HD3650 de açar. Nasıl oynattığı önemli. Genişletmek için tıkla... En az DX11 lazım.
liveforspeed dedi: HD3650 de açar. Nasıl oynattığı önemli. Genişletmek için tıkla... En az DX11 lazım.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.019 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #18 cantürk66 dedi: En az DX11 lazım. Genişletmek için tıkla... City car driving açmıştım geçen sene o da 11 istiyordu. Can çekişti tabi bir halta benzemedi.
cantürk66 dedi: En az DX11 lazım. Genişletmek için tıkla... City car driving açmıştım geçen sene o da 11 istiyordu. Can çekişti tabi bir halta benzemedi.
buryuk Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #19 suleymandy dedi: GT 710'in performansı çok iyi de sayılmaz, Valorant oynamak için güzel bir işlemciye ihtiyacınız var ^^ GT 710 ile ETS 2 Single'da denemeyin Multi'de denemeyin en düşük ayarlarda kör olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... i5 6402p ile CS:GO veya Valorant oynatırmı ? Gardenia dedi: Konu çözüldü açıldı ETS de Valorant da. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS anlıyorsunuz CS:GO ve Valorant'ta.
suleymandy dedi: GT 710'in performansı çok iyi de sayılmaz, Valorant oynamak için güzel bir işlemciye ihtiyacınız var ^^ GT 710 ile ETS 2 Single'da denemeyin Multi'de denemeyin en düşük ayarlarda kör olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... i5 6402p ile CS:GO veya Valorant oynatırmı ? Gardenia dedi: Konu çözüldü açıldı ETS de Valorant da. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS anlıyorsunuz CS:GO ve Valorant'ta.
METRHN Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 325 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Normal Bir İnsan 29 Nisan 2021 #20 buryuk dedi: i5 6402p ile CS:GO veya Valorant oynatır mı? Kaç FPS anlıyorsunuz CS:GO ve Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... i5 6402p kendim kullanıyorum Valorant'ta R7 265 ile çok iyi FPS'ler alıyor.
buryuk dedi: i5 6402p ile CS:GO veya Valorant oynatır mı? Kaç FPS anlıyorsunuz CS:GO ve Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... i5 6402p kendim kullanıyorum Valorant'ta R7 265 ile çok iyi FPS'ler alıyor.