Ya zaten şimdi napıyorum ki GTX 1660 Super var oyun yok Minecraft oynuyorum. Arada sırada Valorant oynuyorum. Hepsi düşük bütçeli Online oyunlardır. Onu 600dolara falan satıp 550 doları da köşeye atmak istiyorum.
Ya zaten şimdi napıyorum ki GTX 1660 Super var oyun yok Minecraft oynuyorum. Arada sırada Valorant oynuyorum. Hepsi düşük bütçeli Online oyunlardır. Onu 600dolara falan satıp 550 doları da köşeye atmak istiyorum.
Ya zaten oyun bahane ben oyun oynamak istemiyorum 2yıl kaldı üniversite sınavına oyun mu oynuyacam. Ekran kartımı 600dolara satıp. İnternete Online derse girmek için idarelik kart arıyorum.
Ya zaten oyun bahane ben oyun oynamak istemiyorum 2 yıl kaldı üniversite sınavına oyun mu oynayacağım. Ekran kartımı 600 dolara satıp. İnternete Online derse girmek için idarelik kart arıyorum.