Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 17 Mart 2021 #1 Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürünü aldım. Girişi çok küçük görünüyor. Bir sıkıntı olur mu? @Yener K. Bilen yok mu arkadaşkar ? Son düzenleme: 17 Mart 2021
Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürünü aldım. Girişi çok küçük görünüyor. Bir sıkıntı olur mu? @Yener K. Bilen yok mu arkadaşkar ?
2 284082 Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 301 21 Mayıs 2021 #2 Faraenn dedi: Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürünü aldım. Girişi çok küçük görünüyor. Bir sıkıntı olur mu? @Yener K. Bilen yok mu arkadaşkar? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz kullanabilirsiniz.
Faraenn dedi: Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zotac Geforce Gt 710 1gb Ddr3 Pcıe X 1 , Dvı, Hdmı, Vga Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürünü aldım. Girişi çok küçük görünüyor. Bir sıkıntı olur mu? @Yener K. Bilen yok mu arkadaşkar? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz kullanabilirsiniz.