GT 710 sistem bozuk görüntü veriyor

Salih Tiryaki

Hectopat
Daha fazla  
Pentium E5400 - ECS G31T-M7 - 3GB RAM - GT710 2 GB GDDR5 - 300Watt PSU.
Öncelikle bu sorunum 4 5 aydır devam ediyor. Benim eski güç kaynağım yanmıştı yenisini alıp bilgisayarı çalıştırdığımda ekrana gelen görüntü çok garip böyle karıncalı gibi titriyor gibi çok saçma bir görüntü vardı. Monitörümde veya kablomda sıkıntı yok çünkü ikisini de bir laptopu takarak denedim ve görüntü sıkıntısız geliyor. Sonra ekran kartımdan şüphelendim ve yeni ekran kartı aldım yukarıya yazdığım ekran kartı yeni elime 2 3 saat önce geçti ve güncel driverları kurdum eski ekran kartımın driverlarını silip. Eski ekran kartım ATI Radeon HD 3650 512 MB ekran kartı.
BIOS pilini çıkarıp BIOS'u resledim ama bir şey değişmedi. Sıkıntı başka nerede olabilir? Ne yaparak bu sıkıntıyı çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sıkıntının kesin kasadan geldiğini de bilgisayarı televizyona bağlayıp yine aynı ekran anomalisini görünce doğruladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada nasıl bir ekranım olduğunu gösteren video attım.

Videodakinden daha bozuk gözüküyor gerçekte kamera çok doğru yansıtmamış ekranı. Vallahi bir gün gözüm bozulacak diye korkuyorum. Malum uzaktan eğitimde bilgisayar başında. Yeni bilgisayar desen alamıyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı