GT 710 sistem GTA 5 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 7
Benim işlemcim sizinkinden biraz daha iyi siz ne önerirsiniz alıp indirip oynuyabilir miyim?
İndirmeyin zevk alamazsınız en fazla 20 FPS yukarıda bazı kişiler 40 fps dahi aldığını söylemiş ancak gta 5 normalde 6-7 gb ram tüketiyor bu sistemle oynamanın tek bir yolu var o da oyundaki gölgeleri silip çözünürlüğü düşürmek ama gözünüz ciddi anlamda yorulacaktır.

1080 ve 720p de oynayamazsın sakın alma boşuna para verme.

İlk yazdığım mesajı dikkatli okuyun sistemim 1366x768 monitörüm var 1080p yapamam zaten 600x460 oynarım minimumda ama kaç FPS alırım onu merak ediyorum.

Benim işlemcim sizinkinden biraz daha iyi siz ne önerirsiniz alıp indirip oynuyabilir miyim?

Dostum 720p Low ayarda 30-40 FPS akıcı oynarsın ama Windows7 de. Çünkü hem 7 hem de 10'da oyunu denedim 10'da RAM aşırı kullanılıyordu ve bu sebeple drop giriyordu 7'de böyle bir sorun yoktu.

Ben de 720p normal ayarlardan bahsediyorum. Takılmadan 35-50 FPS arası oynuyorum.

Ama çoğunlukla 35 FPS alıyorsunuz büyük ihtimalle. Ayrıca pek inandırıcı değil ekran görüntüsü atar mısınız 720p normal ayarlarda alamazsın yanlış bilgi verme.

Kendi kanalımda 4 GB RAM ile 720p Low ayarlarda 40 FPS ve 600p High ayarkarda 35 FPS oynadığımın kanıtı var isterseniz atayım.

720p akıcı oynamak bile imkansız bu sistemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…