FPS değerlerini tahmin etmem zor ama PUBG Mobile oynatmayacak kadar kasar LoL oynatır rahat bir şekilde düşük ayarda Valorant zor denemen gerek CS:GO için ise düşük ayarda rahatça oynatıcağını düşünüyorum.
Dostum CS:GO Valorant'ı 768P de 50 60 yer ve haritaya göre CS:GO'da 100FPS bile görebiliyordum HD5450 1GB ile bana gore Valorant ve CS:GO 100FPS seklinde oynatir HD5450'de 50 60SA GT 710'da 100 rahat olur diye duşunuyorum bir de PUBG Mobile 30 60 arasi bir FPS'de oynanir bence izledigim testler o yöndeydi.
Dostum CS:GO Valorant'ı 768P de 50 60 yer ve haritaya göre CS:GO'da 100FPS bile görebiliyordum HD5450 1GB ile bana gore Valorant ve CS:GO 100FPS seklinde oynatir HD5450'de 50 60SA GT 710'da 100 rahat olur diye duşunuyorum bir de PUBG Mobile 30 60 arasi bir FPS'de oynanir bence izledigim testler o yöndeydi.
Evet dediklerin olabilme ihtimali yüksek ama PUBG Mobile oyunu çok saçma şekilde kastırıyor yani tam akıcı olmuyor optimize sorunları var CS:GO ve diğer oyunlardaki akıcılığı orada yakalaman mümkün değil bende 6 GB RAM işlemci X4 955 ve ekran kartım MSI R6850 var bende bile tam anlamıyla akıcı olmuyor yani demek istediğim pek ümit bağlama o FPS değerlerine.
Evet dediklerin olabilme ihtimali yüksek ama PUBG Mobile oyunu çok saçma şekilde kastırıyor yani tam akıcı olmuyor optimize sorunları var CS:GO ve diğer oyunlardaki akıcılığı orada yakalaman mümkün değil bende 6 GB RAM işlemci X4 955 ve ekran kartım MSI R6850 var bende bile tam anlamıyla akıcı olmuyor yani demek istediğim pek ümit bağlama o FPS değerlerine.
Bahsettiğiniz ekran kartını 2 ay gibi bir süre kullandım idareten. CS:GO denedim low ayarlarda dahi akıcı bir oyun oynatamadım maalesef bence de sadece görüntü vermeye yarar.
Arkadaslar, şöyle bir sisteme sahibim:
i5 2500.
MSI GT 710 2 GB.
4 GB RAM bellek
Windows 10 işletim sistemi.
CS:GO, Valorant ve PUBG Mobile oynamak istesem kac FPS alirim?
Arkadaslar, şöyle bir sisteme sahibim:
i5 2500.
MSI GT 710 2 GB.
4 GB RAM bellek.
Windows 10 işletim sistemi.
CS:GO, Valorant ve PUBG Mobile oynamak istesem kac FPS alirim?
Hocam şu anki sistemim sizinkinden farkı ilemci. i3 550 işlemci var. CS:GO'da kasmadan oynuyorum. Haritaya göre farklılık gösteriyor. 150 FPS'leri görüyor. Valorant 60-70 FPS veriyor.
Abartmayın arkadaşlar biri sadece görüntü vermeye yarar yazmış. Bu kartla CS:GO rahat oynarsın low ayarlar düşük çözünürlükte. ETS2 vb küçük bir ihtimal. İşte giriş seviyesi oyunları oynarsın.
Abartmayın arkadaşlar biri sadece görüntü vermeye yarar yazmış. Bu kartla CS:GO rahat oynarsın Low ayarlar düşük çözünürlükte. ETS 2 vb küçük bir ihtimal. İşte giriş seviyesi oyunları oynarsın.