İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #41 CYBER SHADOW dedi: 1080p film açiyor makine dostum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda düşük ayarı kastettim.
CYBER SHADOW dedi: 1080p film açiyor makine dostum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda düşük ayarı kastettim.
Berat kartal Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #42 CYBER SHADOW dedi: 1080p film açiyor makine dostum. Genişletmek için tıkla... film ile ne alakası var hocam ekran kartı olmasın sadece işlemci olsun gene izlersin
CYBER SHADOW dedi: 1080p film açiyor makine dostum. Genişletmek için tıkla... film ile ne alakası var hocam ekran kartı olmasın sadece işlemci olsun gene izlersin
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 12 Ocak 2022 #43 Berat kartal dedi: film ile ne alakası var hocam ekran kartı olmasın sadece işlemci olsun gene izlersin Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım benim Master PC imde S4 League açiliyor bu PC'ye yükleyince açmıyor sebebi nedir?
Berat kartal dedi: film ile ne alakası var hocam ekran kartı olmasın sadece işlemci olsun gene izlersin Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım benim Master PC imde S4 League açiliyor bu PC'ye yükleyince açmıyor sebebi nedir?