2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.885 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #11 Enkax dedi: Peki bu ekran kartları darboğaz yapar mı? Sanırım bu sistemime uyan ekran kartlarınıdan biri RX550. Genişletmek için tıkla... 5.nesil bir işlemciye darboğaz yapmayacaktır bu kartlar tercihleriniz arasına ekleyiniz
Enkax dedi: Peki bu ekran kartları darboğaz yapar mı? Sanırım bu sistemime uyan ekran kartlarınıdan biri RX550. Genişletmek için tıkla... 5.nesil bir işlemciye darboğaz yapmayacaktır bu kartlar tercihleriniz arasına ekleyiniz
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 26 Kasım 2020 #12 Enkax dedi: Peki bu ekran kartları darboğaz yapar mı? Sanırım bu sistemime uyan ekran kartlarınıdan biri RX550. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz. 1050 Ti'a kadar sorun olmaz. RX560 sizin için biçilmiş kaftan. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
Enkax dedi: Peki bu ekran kartları darboğaz yapar mı? Sanırım bu sistemime uyan ekran kartlarınıdan biri RX550. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz. 1050 Ti'a kadar sorun olmaz. RX560 sizin için biçilmiş kaftan. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
hüseyinemre46 Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #13 İosif Stalin dedi: Düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte çok da tatmin edici olmasa da oynayabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ben gayet tatmin oluyorum
İosif Stalin dedi: Düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte çok da tatmin edici olmasa da oynayabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ben gayet tatmin oluyorum