T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.355 21 Haziran 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı NVIDIA GT 710M İşlemci Intel Core i5-3230M 2.6Ghz 2.6Ghz Oynamak istediğim oyunlardan biri olan Assetto Corsa indirime girmiş. Fakat bilgisayarım pek iyi olmadığından almakta şüpheliyim. Bu sistemde ne kadar FPS alırım? Bu sistem bana oyun keyfi sunar mı?
Oynamak istediğim oyunlardan biri olan Assetto Corsa indirime girmiş. Fakat bilgisayarım pek iyi olmadığından almakta şüpheliyim. Bu sistemde ne kadar FPS alırım? Bu sistem bana oyun keyfi sunar mı?
SrhtSglam Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Hocam eskiden benimde öyle bir sistemim vardı tahminimce düşük ve Orta ayarlarda 60 FPS aşasını görmezsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam eskiden benimde öyle bir sistemim vardı tahminimce düşük ve Orta ayarlarda 60 FPS aşasını görmezsiniz.
KS KS T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.355 21 Haziran 2024 #3 SrhtSglam dedi: Hocam eskiden benim de öyle bir sistemim vardı tahminimce düşük ve orta ayarlarda 60 FPS aşasını görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Fakat hocam internetteki oyun testlerinde GT 710 çok kasıyordu. 25-35 arası FPS'ler görüyordu. (60 FPS benim için gayet iyi bir düzey) Artı 0 Eksi
SrhtSglam dedi: Hocam eskiden benim de öyle bir sistemim vardı tahminimce düşük ve orta ayarlarda 60 FPS aşasını görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Fakat hocam internetteki oyun testlerinde GT 710 çok kasıyordu. 25-35 arası FPS'ler görüyordu. (60 FPS benim için gayet iyi bir düzey)