GT 710 sistemde görüntü çok kötü

AliMTL

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar. Eski bilgisayarımı yakın zaman önce Windows 10 yapmak istedim. USB belleğime Windows 10'u kurduktan sonra BIOS Boot menüden tüm yapılması gerekenleri yapıp kurmaya başladım. Fakat sanki ekran kartım yanmış gibi bir görüntü var. Hiçbir şey okunmuyor. Nasıl düzeltebilirim? Neden kaynaklıdır?

Sistemim:
  • 6 GB DDR3 RAM.
  • GT 710 Ekran Kartı.
  • AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00GHz işlemci.
2. Resimde gösterdiğim ayar menüsü; Ekran kartı bozuk olsaydı sanırım bozuk gözükürdü.

Dosya Ekleri

• IMG20210701121658.jpg
    IMG20210701121658.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG20210701130158.jpg
    IMG20210701130158.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Merhabalar. Eski bilgisayarımı yakın zaman önce Windows 10 yapmak istedim. USB belleğime Windows 10'u kurduktan sonra BIOS Boot menüden tüm yapılması gerekenleri yapıp kurmaya başladım. Fakat sanki ekran kartım yanmış gibi bir görüntü var. Hiçbir şey okunmuyor. Nasıl düzeltebilirim? Neden kaynaklıdır?

Sistemim:
  • 6 GB DDR3 RAM.
  • GT 710 Ekran Kartı.
  • AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00GHz işlemci.
Büyük ihtimalle ekran kartı arızalı. Başka bir ekran kartı deneyin. Onda bir sıkıntı olmazsa ya yeni bir ekran kartı yada tamir ettirebilirsiniz.

Büyük ihtimalle ekran kartı arızalı. Başka bir ekran kartı deneyin. Onda bir sıkıntı olmazsa ya yeni bir ekran kartı ya da tamir ettirebilirsiniz.

Ekran kartında sıkıntı olsa Windows 7 de aynı gözükürdü. Windows7 sıkıntısız çalışıyordu. Yalnızca Windows10'a geçince böyle oldu. Bu arada Windows 10'a tam olarak 30 dakika önce geçtim. Yani bundan önceki işletim sistemi sıkıntısızdı

Ekran kartında sıkıntı olsa Windows 7 de aynı gözükürdü. Windows7 sıkıntısız çalışıyordu. Yalnızca Windows10'a geçince böyle oldu.
Yinede olmuş olabilir çünkü ekran kartının ne zaman bozulacağı belli olmaz. bakarsınız windows açılırken bozulur belkide kapanırken. Ama garanti olsun diye başka bir usb ve başka bir windows 10 imajı deneyebilirsiniz. Ama büyük ihtimalle sorun ekran kartında.

Yinede olmuş olabilir çünkü ekran kartının ne zaman bozulacağı belli olmaz. Bakarsınız Windows açılırken bozulur belki de kapanırken. Ama garanti olsun diye başka bir USB ve başka bir Windows 10 imajı deneyebilirsiniz. Ama büyük ihtimalle sorun ekran kartında.

Windows 10 kurarken bu sıkıntı çıkınca hemen Windows 7'ye geri aldım, ekran düzeldi. Şimdi baştan kurdum, ekran yine bozuldu. Windows 7'ye geri alsam düzeleceğine eminim çünkü denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı