GT 710 sistemde oyun oynarken drop giriyor

Fluken0

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken 10-15 saniye drop giriyor ve CPU kullanımı %100 oluyor. Parçaları yeni aldım.

Not: Birazcık bilgisiz olarak aldım, takılmayalım.

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9550.
Ekran kartı: GT 710.

Oyun oynarken 10-15 saniye drop giriyor ve CPU kullanımı %100 oluyor. Parçaları yeni aldım.

Not: Birazcık bilgisiz olarak aldım, takılmayalım.

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9550.
Ekran kartı: GT 710.

Ne oynadığınıza bağlı değişir hocam. Sistemin kaldıramayacağı bir oyunsa ondan yapıyordur.

Ne oynadığınıza bağlı değişir hocam. Sistemin kaldıramayacağı bir oyunsa ondan yapıyordur.

Her oyunda bu böyle LoL, Minecraft, Roblox, CS:GO bütün hepsini denedik sorun HDD kaynaklı olabilir mi acaba bir forumda görmüştüm.

Her oyunda bu böyle LoL, Minecraft, Roblox, CS:GO bütün hepsini denedik sorun HDD kaynaklı olabilir mi acaba bir forumda görmüştüm.

Olabilir hocam. Sistem sıcaklıklarını kontrol edin. Bir de basit bir şey olsa da güç seçeneklerinden eğer güç tasarrufunda falan ise yüksek performansa alın.

Olabilir hocam. Sistem sıcaklıklarını kontrol edin. Bir de basit bir şey olsa da güç seçeneklerinden eğer güç tasarrufunda falan ise yüksek performansa alın.

Sistem sıcaklıklarıyla ilgili tamire yollamıştık. Ve sorun düzelmişti performans modunda bilgisayar dahada bir kasıyor. En iyisi dengeli hepsini denedik.

Ram önemli 4 gb ram falan varsa drop olabilir.

Bu sisteme Windows 10 kurduysaniz sorun bundan da kaynaklaniyor olabilir. Özellikle SSD yoksa ve RAM yeterli degilse. Kac GB RAM mevcut sistemde?

SSD yok RAM 4 GB Windows 7 kullanıyorum RAM'den olacağını sanmıyorum cünkü %60-70'lerde dolasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…