emre_hawli Zeptopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Merhaba yeni bir bilgisayar topladım. Oyun öneriniz varsa yazın. Sistemim: Ekran kartı: GT 710 2 GB. İşlemci: Intel Core i5. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 8.1 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2022
Merhaba yeni bir bilgisayar topladım. Oyun öneriniz varsa yazın. Sistemim: Ekran kartı: GT 710 2 GB. İşlemci: Intel Core i5. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 8.1
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 18 Şubat 2022 #2 emre_hawli dedi: Merhaba yeni bir bilgisayar topladım. Oyun öneriniz varsa yazın. Sistemim: Ekran kartı: GT 710 2 GB. İşlemci: Intel Core i5. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 8.1 Genişletmek için tıkla... Mount and Blade Warband, Half-Life serisi, Call of Duty serisi, Portal serisi. gibi oyunlara bakabilirsiniz
emre_hawli dedi: Merhaba yeni bir bilgisayar topladım. Oyun öneriniz varsa yazın. Sistemim: Ekran kartı: GT 710 2 GB. İşlemci: Intel Core i5. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 8.1 Genişletmek için tıkla... Mount and Blade Warband, Half-Life serisi, Call of Duty serisi, Portal serisi. gibi oyunlara bakabilirsiniz