RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 11 Mart 2021 #11 Ekran kartı seçimi iyi daha güçlüsü darboğaz yapar.
hakannnnnnn Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 117 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #12 Faraenn dedi: Ekran kartı çok kötü. Bende alacaktım vazgeçtim. RX 550 alacağım. Genişletmek için tıkla... ne açıdan çok kötü beni aydınlatırmısınız
Faraenn dedi: Ekran kartı çok kötü. Bende alacaktım vazgeçtim. RX 550 alacağım. Genişletmek için tıkla... ne açıdan çok kötü beni aydınlatırmısınız
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Mart 2021 #13 hakannnnnnn dedi: ne açıdan çok kötü beni aydınlatırmısınız Genişletmek için tıkla... Oyun açısından kötü bir kart. Ama ofis ve hafif oyunlar için idealdir.
hakannnnnnn dedi: ne açıdan çok kötü beni aydınlatırmısınız Genişletmek için tıkla... Oyun açısından kötü bir kart. Ama ofis ve hafif oyunlar için idealdir.
hakannnnnnn Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 117 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #14 RinDoChi dedi: Ekran kartı seçimi iyi daha güçlüsü darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... ya ben anakartla uyumlu olmasını ve lol cs go türü oyunlar için kullanıcam o yüzden yeterli olabileceğine düşündüm yetterlide bence 2gb ekran kartı
RinDoChi dedi: Ekran kartı seçimi iyi daha güçlüsü darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... ya ben anakartla uyumlu olmasını ve lol cs go türü oyunlar için kullanıcam o yüzden yeterli olabileceğine düşündüm yetterlide bence 2gb ekran kartı
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Mart 2021 #15 hakannnnnnn dedi: ya ben anakartla uyumlu olmasını ve lol cs go türü oyunlar için kullanıcam o yüzden yeterli olabileceğine düşündüm yetterlide bence 2gb ekran kartı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı alırken GB'ına bakılmaz. CS:GO Lol Düşükte 40 FPS oynatır. O ayrı mesele. Ama yok ben GTA V oynarım dersen oynatmaz.
hakannnnnnn dedi: ya ben anakartla uyumlu olmasını ve lol cs go türü oyunlar için kullanıcam o yüzden yeterli olabileceğine düşündüm yetterlide bence 2gb ekran kartı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı alırken GB'ına bakılmaz. CS:GO Lol Düşükte 40 FPS oynatır. O ayrı mesele. Ama yok ben GTA V oynarım dersen oynatmaz.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 11 Mart 2021 #16 hakannnnnnn dedi: Teşekkürler işlemci açısından sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bildirim düşmemiş, ilginç. Sorun olmaz, rahatlıkla kullanabilirsiniz.
hakannnnnnn dedi: Teşekkürler işlemci açısından sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bildirim düşmemiş, ilginç. Sorun olmaz, rahatlıkla kullanabilirsiniz.