GT 710 vs 730

İkisi de çok kötü. Ama GT 730 ile GTA 5 oynarsınız en azından.
Herkes para basacak diye bir şey yok. Biz güçlü kartlar alabiliyoruz diye herkes alacak diye bir şeyde yok. Bu arada, GT 730 alın.

Niye, ofis bilgisayarına 1000 TL'lik GT 1030 Low Profile olmuyor muymuş?
GT 710'un veya 730'un satılma sebebini sormuyor musun? Fiyat hakkında bir yorumda bulunmadım.

Herkes para basacak diye bir şey yok. Biz güçlü kartlar alabiliyoruz diye herkes alacak diye bir şeyde yok. Bu arada, GT 730 alın.
Bunun lafına bakıp da asla bu kartı almayın.

GT 710'un veya 730'un satılma sebebini sormuyor musun? Fiyat hakkında bir yorumda bulunmadım.
710 ve 730'un 2. eli ne kadar? GT 1030 ile aralarında az fiyat farkı olduğu için öyle dedim. (2. el fiyatları) Yani 1030 gibi kart çıkartmak varken, aynı fiyata neden işe yaramaz bir kart çıkardı ki Nvidia?

710 ve 730'un 2. eli ne kadar? GT 1030 ile aralarında az fiyat farkı olduğu için öyle dedim. (2. el fiyatları)
Kepler değil de Fermi olan ilanlara bakarsan 200-250 liraya bile alırsın. Fermi'nin güncelleme desteği çok önceden bitti çünkü. Kepler versiyonlarını daha çok güncelleme aldı diye pahalı satıyorlar.

710 ve 730'un 2. eli ne kadar? GT 1030 ile aralarında az fiyat farkı olduğu için öyle dedim. (2. el fiyatları) Yani 1030 gibi kart çıkartmak varken, aynı fiyata neden işe yaramaz bir kart çıkardı ki Nvidia?
Ayrıca 710 ve 730 yeni üretim kartlar değiller. Çok uzun süredir piyasadalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı