4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 4 Ağustos 2021 #11 Geliştirici dedi: Demix midir denix midir Trendyol'da bir marka soğutucu gördüm 4 fanlı. 120 TL civarlarında alınır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile aram yok ama Donanım haber gibi kanallardan bulabilirsin.
Geliştirici dedi: Demix midir denix midir Trendyol'da bir marka soğutucu gördüm 4 fanlı. 120 TL civarlarında alınır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile aram yok ama Donanım haber gibi kanallardan bulabilirsin.
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #12 401533 dedi: Soğutucu ile aram yok ama donanım haber gibi kanallardan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Üstte ki yorumlarda da görüldüğü adımları yapsak işe yarar mı acaba macun vs. ?
401533 dedi: Soğutucu ile aram yok ama donanım haber gibi kanallardan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Üstte ki yorumlarda da görüldüğü adımları yapsak işe yarar mı acaba macun vs. ?
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 4 Ağustos 2021 #13 Geliştirici dedi: Üstte ki yorumlarda da görüldüğü adımları yapsak işe yarar mı acaba macun vs. ? Genişletmek için tıkla... Macun u çok uzun süredir yenilemiyorsan yenilet, fanların yağlarını yenile, bileşenleri tek tek güzelce sil.
Geliştirici dedi: Üstte ki yorumlarda da görüldüğü adımları yapsak işe yarar mı acaba macun vs. ? Genişletmek için tıkla... Macun u çok uzun süredir yenilemiyorsan yenilet, fanların yağlarını yenile, bileşenleri tek tek güzelce sil.
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #14 401533 dedi: Macun u çok uzun süredir yenilemiyorsan yenilet, fanların yağlarını yenile, bileşenleri tek tek güzelce sil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ediyorum iyi sosyaller!
401533 dedi: Macun u çok uzun süredir yenilemiyorsan yenilet, fanların yağlarını yenile, bileşenleri tek tek güzelce sil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ediyorum iyi sosyaller!