GT 710M ile GTA 5 Oynamak

Sadıkcan

Hectopat
Daha fazla  
  • İntel core i5 4220u 1.6-2.3 ghz
  • 8 GB Ram
  • GT 710 M 2 gb ekran kartı.
GT 740M kartlı arkadaşım, normal -high karışık 40-35 FPS arasında oynadığını söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 710M'in bunu başarması pek mümkün değil. Benim dizüstü bilgisayarım da aynı fakat video izlemek ve LoL oynamaktan başka pek bir şeye yaramıyor.

Öncelikle bilgisayarınız tahminen Casper Veya da HP'dir diye tahmin ediyorum. CPU'ya abanıp GPU'yu dandik koymuş. Oynatması zor. Açar fakat zevk almazsınız oyundan.
Edit: CPU'nun modelini de yeni gördüm sonundaki U ibaresi herşeyi değiştiriyor diye biliyorum. Kısacası oynatır ama zevk alınmaz.

Öncelikle bilgisayarınız tahminen Casper Veya da HP'dir diye tahmin ediyorum. CPU'ya abanıp GPU'yu dandik koymuş. Oynatması zor. Açar fakat zevk almazsınız oyundan.
Edit: CPU'nun modelini de yeni gördüm sonundaki U ibaresi herşeyi değiştiriyor diye biliyorum. Kısacası oynatır ama zevk alınmaz.
"U" ibaresi kullanılan işlemciler, performans değil, daha çok güç tasarrufu için üretilen işlemcilerdir. Söylediğiniz gibi oyunu zevk alır biçimde oynatması mümkün değil.

Bende laptop ta 1366x768 çözünürlükte Nvidia 425M ve i5 460M ile 25-30 fps arası oynuyorum. Akıcı oynanabiliyor ama 1-2 saat oynayınca yollar grileşiyor bazen oyun donuyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı