GT 710M laptop hangi oyunları kaldırır?

BobMarleyFarukk

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir yakınım tarafından hediye edildi ben kullanmıyorum sen işlerini görürsün dedi. Pek bir oyun kaldırıcağından ümidim yok ama yine de sorayım dedim sistem bilgileri;

İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-4200u CPU @ 1.60GHz 2.30 GHz.
RAM: 8,00 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 710M.
120 GB SSD.
Eksik bilgi varsa alta yazmayı unutmayın.

Dostum benim eski laptopta 940M vardı 2019 güncel oyunlarında çok problem yaratmasada günümüz oyunlarında. Çok zorluyordu. Sana tavsiyem bu videolara bakman:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

League of legends(medium settings),ets 2(medium settings),valorant(low settings),hearts of iron 4(low settings) rahat açacaktır benim bildiğim oyunlar bunlar

Hocam attığınız video GT710 için konu sahibi 710M demiş;
Bu video işinizi görür.

Hearts of Iron 4 bayağı zorlar onun dışında bir sıkıntı yok.

Bende i3 6100u ve GT 940M ekran kartı 8 GB'de RAM var 2.5GB RAM tüketiyor ve laptop biraz ısınıyor onun dışında sorun çıkartmadı bende işlemcin benden biraz daha iyi 30 FPS oynatıyor oyun 125 saatim var Steam'den daha önce de crack olarak yarım yıl kadar oynadım sorun çıkartmaz bence arkadaştada

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10210U CPU
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,84 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Kalem desteği
sistemim böyle 30 ile 40 fps arası alıyorum. Tabi detaylar açıkken.

senin pcde benimki gibi harici ekran kartı yok galiba intelin hd graphicsi oyunlar için çok kötü amd radeon graphics kafa atar intele benim nvidia ekran kartı 99 kullanıyor hoi4 arkadaştada harici ekran kartı var 30 fps oynatır rahat
işlemciniz iyimiş keşke yanında mx 110 gibi bir harici ekran kartı olsaymış rdr2 720p lowda 30 fps oynatırdı en kötü

teşekkürler
League of legends(medium settings),ets 2(medium settings),valorant(low settings),hearts of iron 4(low settings) rahat açacaktır benim bildiğim oyunlar bunlar
teşekkürler yorumunuz için

Yazmayi unutmuşum laptop ve MX 130 ekran karti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…