Moliu Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopum: Lenovo G580 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 710M İşlemci: Intel Core i3 2348M İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Yukarıda da yazdığı gibi sistemime uygun kodsuz oyun yapma programı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada FPS türü oyun yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Yukarıda da yazdığı gibi sistemime uygun kodsuz oyun yapma programı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada FPS türü oyun yapacağım.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 18 Kasım 2022 #2 Moliu dedi: Yukarıda da yazdığı gibi sistemime uygun kodsuz oyun yapma programı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada FPS türü oyun yapacağım. Genişletmek için tıkla... İşlemci bir tık daha önemli. Tüm sistemi atar mısınız? Artı 0 Eksi
Moliu dedi: Yukarıda da yazdığı gibi sistemime uygun kodsuz oyun yapma programı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada FPS türü oyun yapacağım. Genişletmek için tıkla... İşlemci bir tık daha önemli. Tüm sistemi atar mısınız?
Yalın0 Picopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #3 Yahaha kullanabilirsin ücretsiz ve kod gerekmiyor hazır templateler ile oyun yapabiirsin ve Online oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Yahaha kullanabilirsin ücretsiz ve kod gerekmiyor hazır templateler ile oyun yapabiirsin ve Online oynayabilirsin.
KS KS Moliu Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopum: Lenovo G580 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 710M İşlemci: Intel Core i3 2348M İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 Kodsuz derken visual scripting de olabilir. Artı 0 Eksi