GT 720 CS GO FPS düşmesi sorunu

GÜRROER

Centipat
Merhabalar ilk öncelikle ben bilgisayara reset attım ve sonrasında bilgisayarda sadece CS:GO'da drop sorunu oluştu ne yapacağımı bilmiyorum yani Rocket League ve The Forest gibi oyunlarda drop oluşmuyor fakat CS:GO'ya gelince anlık droplar oluyor. Normal FPS'im 140-180 arası fakat drop olunca ekran donuyor ne yapabilirim?

Sistem bilgisi:
Intel Core i7 4790.
8 GB RAM.
GeForce GT720.
Lenovo sharkbay(anakart farklı olabilir)
1TB.

Ayrıca bilgisayarın içini temizledim yani toz falan yok.

Oyunun Shader detayları en düşüğe alsanız bile, en yüksek de çalışıyor. FPS oranlarını takip edin, düştüğü FPS değerine sabitleyerek oynayın. Böylece ani düşüşler de yaşanan takılmalar olmadan rahatça oynarsınız.

Ayrıca V-Sync ile fare lagı olmadan oynayabilirsiniz.
Bağlantıda 144 Hertz için değer verdim. Siz kendi Hertz değerinize uygun bir şekilde sabitleyin. Hertz değerini bilmiyorsanız, önce oyunu içinden Dikey senkronizasyonu ''Üçlü ara bellekleme'' olarak açın.

kesin bir çözümü var mıdır fpsimi nasıl yükseltip Drop girmemesini sağlarım eskiden böyle bir sorun yoktu fakat reset attıktan sonra böyle bir sorun oluştu ne yapabilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı