GT 720 Sistem Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Efeefe26

Decapat
Abi benimki GT 720 ekran kartı. Sonra cmd açılıp bir kapanıyor bu olay ise Roblox oynarken. Birden bire hemen hatalar gelmeye başladı ama sonra kapanmadı hiçbir şey olmuyordu. Fişinden çektim sonra cmd ile kapanıyor ne yapmam lazım? Termal macunu eski diye düşünüyorum.

Abi benimki GT 720 ekran kartı. Sonra cmd açılıp bir kapanıyor bu olay ise Roblox oynarken. Birden bire hemen hatalar gelmeye başladı ama sonra kapanmadı hiçbir şey olmuyordu. Fişinden çektim sonra cmd ile kapanıyor ne yapmam lazım? Termal macunu eski diye düşünüyorum.
GT 720 ekran kartı Roblox oynarken cmd açıp kapatmaz. termal macun yıllarca çalışan ısınma problemi için değiştirilir. Steamdan Roblox oyun doyslarınn kontrolünü yapın.

Komut satırı olan CMD'den bahsettiğini sanmıyorum bir şeyle karıştırıyor bence. Yani madem konular onaya gidiyor yazım kurallarına bakmak dışında anlaşılabilir olmasına da bakılması lazım. Ne anlatıyor ki bu mesaj yardımcı olalım?
Efe kardeşimizin problemi galiba cmd ile alakalı gt 720 sistem kendi kendine kapanma sorunu başlığı koymuş modatör oyun oynarken cmd açılma kapanma sorunu ile değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı