Nowack Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Ekran kartı GT720 Tİ İşlemci İntel core i5 Arkadaşlar, GTA 5 oynamak istiyorum ama sistemim sanırım oyunu kaldırmıyor. Ben şimdi GTA San Andreas indirip GTA 5 modu falan kursam, aynı zevki alır mıyım sizce? Sistemim: GT 720 Ti ekran kartı 8 GB RAM Intel Core i5 işlemci Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Arkadaşlar, GTA 5 oynamak istiyorum ama sistemim sanırım oyunu kaldırmıyor. Ben şimdi GTA San Andreas indirip GTA 5 modu falan kursam, aynı zevki alır mıyım sizce? Sistemim: GT 720 Ti ekran kartı 8 GB RAM Intel Core i5 işlemci
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 İşlemcin kaçıncı nesil? GTA 5 açar bu ekran kartı Low'da 60FPS bence.
Nowack Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 Boran.o dedi: İşlemcin kaçıncı nesil? GTA 5 açar bu ekran kartı Low'da 60FPS bence. Genişletmek için tıkla... 4. nesil işlemci. Sizce GTA 5 mi indireyim GTA San Andreas mı?
Boran.o dedi: İşlemcin kaçıncı nesil? GTA 5 açar bu ekran kartı Low'da 60FPS bence. Genişletmek için tıkla... 4. nesil işlemci. Sizce GTA 5 mi indireyim GTA San Andreas mı?
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Nowack dedi: 4. nesil işlemci. Sizce GTA 5 mi indireyim GTA San Andreas mı? Genişletmek için tıkla... Hangisinin hikayesini oynamak istiyorsanız onu indirin hocam. Tahminimce sisteminiz GTA 5'i Low ayarlarda 60FPS açacaktır.
Nowack dedi: 4. nesil işlemci. Sizce GTA 5 mi indireyim GTA San Andreas mı? Genişletmek için tıkla... Hangisinin hikayesini oynamak istiyorsanız onu indirin hocam. Tahminimce sisteminiz GTA 5'i Low ayarlarda 60FPS açacaktır.