GT 720M performans sorunu

Daha fazla  
Normalde 100 FPS civarı gidiyordum oyunlarda acayip düşme sorunu yaşıyorum. En düşük ayalarda dahi kasma sorunu oluyor. Bilgisayarı genel bakıma yolladım eve geldiğinde gene aynıydı. Sistem özelikleri;
  • İşlemci : Intel i7-3612QM CPU @ 2.10 GHz 2.10 GHz
  • RAM : 4 GB
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce GT 720M

Bir de anladığım kadarıyla bilgisayarım ekran kartını görmüyor, Intel ekran kartını görüyor.
Bunu nasıl düzeltiriz? Çok teşekkür ederim.

1. Olarak size tavsiyem nvidia kontrol panelinden varsayılan grafik sürücüsünü Entegre Grafikten , Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisine almanız.
2.Olarak bilgisayarınızın içini açıp temizlemenizi ve termal macunu yenilemenizi öneririm tabii eğer bunu daha önce yaptıysanız:
3. Olarak ekran kartı driverınızı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin
4. Bu son çare olarak ise servise götürmenizi öneririm ekran kartınızda sıkıntı olabilir.

Öncelikle 1. yi daha sonra 3.yü denemenizi öneririm çünkü 2 ve 4 biraz daha meşakkatli.

Nvidia'nın son sürümünde sorun var sanırım son günlerde herkes bu sorunla karşılaşıyor (bende dahil) ekran kartı sürücüsünün önceki sürümlerinden birini (362.00) yükledim düzeldi.

Sorun devam ediyor Nvidia yı aradım yardım ettiler ama onlarda anlamadılar yanmadığı kesin baktık ama nese

k

arkadaşım dediğimi yapsan fena olmazdı

kardeş 362. driverı bulamıyorum benim ekran karıtma göre varsa link atarsan sevinirim

buda bi resim genellikle ikinci kartı görüyor yardım

Dosya Ekleri

• ataturk.jpg
    148,2 KB · Görüntüleme: 111
  • ataturk.jpg
    148,2 KB · Görüntüleme: 116
nvidanın sitesinine gir sürücüleri yükle bölümünde beta ve eski sürücü aramaya gir ekran kartı modelini ve işletim sistemini yazıp aramaya başla eski sürücüler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…