GT 730 144Hz monitörde görüntü sorunu

Monitöre virüs bulaşmaz,
GT 730 kullanıyorum. Monitörüm 144Hz 1920X1080P. Oyuna girince siyah ekran veriyor. Bazen kapanıyor bazen normale dönüyor. Monitöre virüs falan bulaşır mı? Çünkü bilgisayar virüs dolu Çin gibi. Sorun ne olabilir?

ancak kapanıyor demenizden kasıt bilgisayarın kapanması değil mi?

GT 730 kullanıyorum. Monitörüm 144Hz 1920X1080P. Oyuna girince siyah ekran veriyor. Bazen kapanıyor bazen normale dönüyor. Monitöre virüs falan bulaşır mı? Çünkü bilgisayar virüs dolu Çin gibi. Sorun ne olabilir?

Sorununuzu bilmiyorum ama neden bilgisayarın içinde virüs varken hala kullanmaya devam ediyorsunuz fantezi falan mı Kaspersky yükleyip temizleyin bence

Monitöre virüs bulaşmaz,

ancak kapanıyor demenizden kasıt bilgisayarın kapanması değil mi?
Dışarı çıkacağım o yüzden yazayım dedim.
Eğer ki oyuna girince bilgisayar kapanıyorsa bunun monitörle alakası yoktur. Bilgisayara format at ve virüslerden kurtul sorunun düzelecektir.

Bir de GT 730'un HDMİ portu 144hz destekliyor mu? Bİlen arkadaşlar bilgilendirsin sizi.

Bazen kapanıyor bazen 5 saniye siyah ekran oluyor düzeliyor. Oyunda olmasam bile bilgisayar yeniden başlıyor. Korkum monitörden olması. Monitöre bir virüs falan bulaşırsa sıkıntı.

Benim de arkadaşların da dediği gibi monitöre virüs bulaşması gibi bir olay yok. Bilgisayarınıza format atıp temiz kurulum yapın sorununuz çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı