Merhaba arkadaşlar, Skyrim oynuyorum fakat 40 FPS'in üstüne geçemedim bir türlü acaba sorun nedir?
Bilgisayarım da az çok iyi bir bilgisayar çok iyi değil ama Skyrim için ideal bence;
16 GB RAM.
i5-6500 işlemci.
NVIDIA GeForce GT 730 2 GB.
Bir de SSD var. Neden kasıyor sizce ya da bir çözümü var mı acaba?
bende öyle düşünüyorum acaba yazılımsal mı bir sorun var, cs go da 40-50 fps veriyor. hatta yüksek ayar ile düşük ayar arasında fps farkı neredeyse yok gibiydi
This mod takes the Bethesda hi-resolution armor, clothes, and weapons textures, and enhances them for maximum performance while maintaining as much detail as possible before resizing them. It was desi
This mod takes the Bethesda hi-resolution animal and creatures textures, and enhances them for maximum performance while maintaining as much detail as possible. It was designed for people who want bet
Skyrim gibi bir oyun için ekran kartını değiştirmesi gerekmiyor. Tamamen başka bir şeyi ilgilendiren bir durum var burada. GT 730 kartı Skyrim LE için gayet yeterli bir kart. Başka etkenler yüzünden oluyordur büyük ihtimal.
Skyrim gibi bir oyun için ekran kartını değiştirmesi gerekmiyor. Tamamen başka bir şeyi ilgilendiren bir durum var burada. GT 730 kartı Skyrim LE için gayet yeterli bir kart. Başka etkenler yüzünden oluyordur büyük ihtimal.