Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.185 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Detroit: Become Human indirmiştim ancak Vulkan desteği olmadığından oyunu açamamıştım. Bu oyunu açabilir miyim? Ona göre indireceğim. YouTube'daki kartların yapısı farklı olabiliyor. Yazmadıkları için bilemiyorum.
Detroit: Become Human indirmiştim ancak Vulkan desteği olmadığından oyunu açamamıştım. Bu oyunu açabilir miyim? Ona göre indireceğim. YouTube'daki kartların yapısı farklı olabiliyor. Yazmadıkları için bilemiyorum.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 24 Nisan 2021 #2 Açarsınız ama oynayamazsınız. İndirdiğinize bile değmez.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.185 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 The G.O.A.T dedi: Açarsınız ama oynayamazsınız. İndirdiğinize bile değmez. Genişletmek için tıkla... Güzel grafik gibi dertlerim yok. Önce kendim bitirip sonra YouTube'dan izlemek istiyorum. 15-20 FPS bile oynarım.
The G.O.A.T dedi: Açarsınız ama oynayamazsınız. İndirdiğinize bile değmez. Genişletmek için tıkla... Güzel grafik gibi dertlerim yok. Önce kendim bitirip sonra YouTube'dan izlemek istiyorum. 15-20 FPS bile oynarım.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #4 Nemai dedi: Güzel grafik gibi dertlerim yok. Önce kendim bitirip sonra YouTube'dan izlemek istiyorum. 15-20 FPS bile oynarım. Genişletmek için tıkla... Maalesef 15 20 FPS bile oynatmayabilir. 10 FPS civarında takılır.
Nemai dedi: Güzel grafik gibi dertlerim yok. Önce kendim bitirip sonra YouTube'dan izlemek istiyorum. 15-20 FPS bile oynarım. Genişletmek için tıkla... Maalesef 15 20 FPS bile oynatmayabilir. 10 FPS civarında takılır.