GT 730 bu dönemde alınmaz

Hocam 1650 ve R5 2600 ile ben 150 FPS göremiyorum galiba 8 GB RAM yüzünden oyun 3.5 GB kulanabiliyor

GT 730 çıkış yaptığı yılda bile oyun amaçlı alınacak bir kart değildi. Sadece internette takılacaksan alabilirsin orası ayrı.

Kardeşimin bilgisayarında var Valorant +144 FPS GTA 5 sabit 60 FPS alıyor nerese oyun için iyi değil.

Kardeşimin bilgisayarında var Valorant +144 FPS GTA 5 sabit 60 FPS alıyor nerese oyun için iyi değil.

Volarant sadece ekran kartı odaklı değil de ondan. Ayrıca GT 730 ile GTA 5 60 FPS alabildiği hakkında bir kanıt göster bilgisayarımı kıracağım. 720p'de bile 60 olmuyor.

Valorant sadece ekran kartı odaklı değil de ondan. Ayrıca GT 730 ile GTA 5 60 FPS alabildiği hakkında bir kanıt göster bilgisayarımı kıracağım. 720P'de bile 60 olmuyor.

Vallahi ister inan ister inanma kimseye yalan borcum yok.

Vallahi ister inan ister inanma kimseye yalan borcum yok.

İnanmıyorum zaten. Keza GTA 5'te 60 FPS alabiliyor olsa bile bu GT 730 oyun için elverişli bir kart yapmıyor. 60 FPS olabilmesi için bütün ayarları low çekmen gerekiyor ve çözünürlülüğü pikselleri sayılacak kadar düşürmen gerekir öyle de oyun oynanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…