GT 730 bu dönemde alınmaz

60 FPS sabit olması oynayamayacağım anlamına mı geliyor? Ben yakın değerler verdiğini gösterdim.

Mesele senin oynayıp oynayamaman değil GT 730'un berbat bir kart olması oyun için neyse konuyu çok saçma yerlere çekmeye başladınız. Yoksa bende GT 630 ile 30 FPS altı 250 saat Witcher 3 oynamış biriyim ama buna iyi bir oyun deneyimi denebilir mi? Hayır kesinlikle ve sende ekran kartı alamadığın için elindekiyle idare ediyorsun tıpkı bir zamanlar benim yaptığım gibi.

GT 730 ekran kartını bilerek almadım zaten bu ekran kartını sevmiyorum. Sadece 50-60 FPS oynatabildiğini anlatmak istemiştim. Sistemimin toplaması %95 bitti. Sadece ekran kartı kaldı onu da değiştireceğim zaten. Son dediğin cümle doğru

Hocam siz düşük FPS alıyorsunuz diye kartı kötülemeye gerek yok. Zaten kartın ne olduğu belli sadece görüntü vermek ve 4K videolar izlemek için iş görür.

Hayır şu anda kardeşime PC topluyoruz uzun zamandır hayal ediyor çoğu ekipmanı aldık 64 GB RAM'ı falan var ama ekran kartı stokta olmadğı için benim eski pcmden olan GT 730'u kullanıyor orta-düşük ayarlar 1920-1080 dağlarda falan sabit 60 şehir içinde en az 50-55 FPS daha da aşağı inmiyor.

64 GB RAM alacağın kadar ekran kartı alsaydınız. Çok gereksiz bir masraf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…