Herkese merhaba hayırlı bayramlar. i3-4170 işlemci 8 GB RAM ve Asus GT730 ekran kartı 300W PSU var. Monitor olarak 60 Hz televizyon kullanıyorum. Bilgisayarı sadece CS:GO oynamak için kullanıyorum. Bu yazmış olduğum sistemle oyunda en düşük ayarlarda (Nvidia ayarları ve PC performans ayarlı) 70-80 FPS anca alıyorum ve kasma oluyor. Bu FPS'i arttırmak ve kasmayı engellemek için yapmam gereken nedir? Yeni bir ekran kartı mı yoksa yeni bir işlemci mi?
Bir de 600-700 TL ile ikinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum. 1050, GTX 960, RX 560 gibi kartlardan hangisini almalıyım?
CS:GO Çoğunlukla işlemci üzerine yüklenen bir oyun o yüzden ekrantının performansını arttırman pek bir şey etki etmez. İkinci el olarak o üç kart içinden GTX 960 almanı öneririm. Ayrıca benim sistemim seninkinden yarı yarıya daha eski tek ekran kartlarımız aynı fakat en LOW ayarlarda 1024x768 çözünürlükte 60-70 FPS alıyorum. Sistemim Phenom X4 9850, GT730 2GB, 4GB DDR2 RAM.
Bende R7 240 var. CS:GO başlatma seçeneklerine aşağıdaki kodları yazınca 30 FPS'ye kadar artış sağladım. Eskiden Orta ayarlarda 1680x1050 çözünürlükte 50-60 FPS alıyordum, şu an stabil 80-90 FPS alıyorum.
Herkese merhaba hayırlı bayramlar. i3-4170 işlemci 8 GB RAM ve Asus GT730 ekran kartı 300W PSU var. Monitor olarak 60 Hz televizyon kullanıyorum. Bilgisayarı sadece CS:GO oynamak için kullanıyorum. Bu yazmış olduğum sistemle oyunda en düşük ayarlarda (Nvidia ayarları ve PC performans ayarlı) 70-80 FPS anca alıyorum ve kasma oluyor. Bu FPS'i arttırmak ve kasmayı engellemek için yapmam gereken nedir? Yeni bir ekran kartı mı yoksa yeni bir işlemci mi?
Bir de 600-700 TL ile ikinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum. 1050, GTX 960, RX 560 gibi kartlardan hangisini almalıyım?
Öncelikle ikinci el RX serisine bulaşmamanızı tavsiye ederim. Mining için kullanılabildikleri için güven konusunda problem yaşamanızı istemem. Eğer CS:GO'da yüksek fps hedefliyorsanız şu videodakileri izleyebilirsiniz.
Bende R7 240 var. CS:GO başlatma seçeneklerine aşağıdaki kodları yazınca 30 FPS'ye kadar artış sağladım. Eskiden Orta ayarlarda 1680x1050 çözünürlükte 50-60 FPS alıyordum, şu an stabil 80-90 FPS alıyorum.
Kod:
-nod3d9ex -threads 4 -high
Eğer bütçen varsa GTX 960 4 GB almanı öneririm. Fakat aşıyor dersen RX 560 da iyi bir seçenek.
Öncelikle ikinci el RX serisine bulaşmamanızı tavsiye ederim. Mining için kullanılabildikleri için güven konusunda problem yaşamanızı istemem. Eğer CS:GO'da yüksek fps hedefliyorsanız şu videodakileri izleyebilirsiniz.
Şu video daki çocuk fps arttırıyor diye masaüstündeki simgeleri kaldıran çocuk değil mi ? Birde Gtx 1080 ti niz olsada deli gibi kasar diyodu galiba cs go ile ilgili. Cahil olmak da zor zanaat
CS:GO giriş yap. Atölye haritalarından Config Generator aç.
Sonrasında Recommended sekmesinin altında bulunan FPS Boost Apply olarak tıkla.
Ondan sonra Binds sekmesine git.
Clear Decals yazan yerin yanında Select Key bas.
Burada kullanmadığın bir tuşa ayarla. Tavsiye olarak ''v'' tuşunu öneririm. Oyun oynarken rahat kullanım için idealdir.
Bu yaptığımız işlem ''r_cleardecals'' komutunu etkinleştirir.
Bu komutun amacı Kan, Bomba yarıkları, Kurşun izlerini tamamen temizlemeye yarar.
Sen oyun içinde ayarladığın tuşa bastığında konsola girmeden bunu yazmış olacak.
Böylece oyun içinde düşen FPS ilk haline gelecek. Bunu sürekli kullanman gerekiyor. Özellikle Topluluk sunucularında çok işe yarıyor.