GT 730 Düşük FPS sorunu

ofseven

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa böyle bir problemle karşılaşıyorum. Normalde eski ekran kartımla bile LoL'de maks. ayarlarda 140 FPS civarı alırken nedense birkaç gün önce birden 30 FPS almaya başladım, ayarları azaltınca 60 FPS oluyor ama maksimum.

İlk defa karşılaştığım için sebebini nasıl bulurum bilmiyorum, ama bildiğim kadarıyla şu anki sistem özelliklerimin böyle bir performans vermemesi gerekiyor. Nasıl sebebini bulurum?

Sistem Özelliklerim :
  • Intel i3-2100 3.10GHz
  • NVIDIA GeForce GT 730
  • 4GB Belleğim var, fakat 32 bit işletim sistemim.
Format attım kısa süre önce, problem ekran kartı driver'larını indirdiğimde ve Asus GPU Tweak'i indirdikten sonra oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sisteminizdeki tüm ekran kartı sürücülerini silip tekrardan temiz bir şekilde ekran kartı driverını güncelleyin. İşlemci sıcaklığına da bakmayı unutmayın.

DDU ile sisteminizdeki tüm ekran kartı sürücülerini silip tekrardan temiz bir şekilde ekran kartı driverını güncelleyin. İşlemci sıcaklığına da bakmayı unutmayın.
Soruna bir sure cevap gelmeyince bende tekrar kurtarma uzerinden format attim fakat dosyalarim silinmeden. Fakat bilgisayarimda bulunan bir virusten oturu sistem dosyalari zarar gordu ve masaustu bir kac dakikaya kadar acilmadi. Simdilik masaustunu actim ama yazilar piksel piksel, klavyem ingilizce ve alt+shift kisayolu ile duzeltemiyorum. Ekran karti sorunum gecti, fakat simdi de baska bi sikinti ortaya cikti :( Gorev cubugu calismiyor, ilk basta windows32/config... yolunda masaustu klasoru olmadigi icin masaustu bile yoktu, cmd uzernden not defteri acip farkli kaydetten dosyalara erisip masaustu klasoru falan actim :( Kisacasi sistem dosyalarim zararli, biseyler deniyorum fakat konuyu actigim gunden beri sistem sikintida.

sfc scan bitti, bir sorun yokmus diyor :(

Bu arada her sey piksel piksel derken (windows dosyalari dahil her yerde boyle) :

piksel piksel.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı