E Efebsotancı Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 4 9 Temmuz 2023 #1 GT 730 ekran 4 GB driverı bulamıyorum 474.44 driverını indirdim ve NVIDIA ayarları kayboldu. İnternetten bakıp hizmetlerden açtım tekrar ama düzelmedi. Ne yapmam gerek?
GT 730 ekran 4 GB driverı bulamıyorum 474.44 driverını indirdim ve NVIDIA ayarları kayboldu. İnternetten bakıp hizmetlerden açtım tekrar ama düzelmedi. Ne yapmam gerek?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2023 #2 En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr O kart ile indiremezsiniz o sürücüyü. En fazla 391.35 destekliyor.
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr O kart ile indiremezsiniz o sürücüyü. En fazla 391.35 destekliyor.
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 LegendaryDevilHunter dedi: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr O kart ile indiremezsiniz o sürücüyü. En fazla 391.35 destekliyor. Genişletmek için tıkla... GDDR5 versiyonları daha üst sürümleri destekliyor diye biliyorum.
LegendaryDevilHunter dedi: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr O kart ile indiremezsiniz o sürücüyü. En fazla 391.35 destekliyor. Genişletmek için tıkla... GDDR5 versiyonları daha üst sürümleri destekliyor diye biliyorum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 9 Temmuz 2023 #4 Efebsotancı dedi: GT 730 ekran 4 GB driverı bulamıyorum 474.44 driverını indirdim ve NVIDIA ayarları kayboldu. İnternetten bakıp hizmetlerden açtım tekrar ama düzelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kartın DDR3 versiyonu 4 GB, GDDR5 versiyonu 2 GB. 391.35 Sürümünü kullanabilirsiniz. Mimarisi farklı.
Efebsotancı dedi: GT 730 ekran 4 GB driverı bulamıyorum 474.44 driverını indirdim ve NVIDIA ayarları kayboldu. İnternetten bakıp hizmetlerden açtım tekrar ama düzelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kartın DDR3 versiyonu 4 GB, GDDR5 versiyonu 2 GB. 391.35 Sürümünü kullanabilirsiniz. Mimarisi farklı.
E Efebsotancı Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 4 9 Temmuz 2023 #5 391.35i indirdim fakat bu sefer Fortnite tarzı oyunlar da driver güncel değil hatası alıyorum normal de almıyordum.
391.35i indirdim fakat bu sefer Fortnite tarzı oyunlar da driver güncel değil hatası alıyorum normal de almıyordum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 9 Temmuz 2023 #6 Efebsotancı dedi: 391.35i indirdim fakat bu sefer Fortnite tarzı oyunlar da driver güncel değil hatası alıyorum normal de almıyordum. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı için en güncel o. Hatayı alman normal çünkü ekran kartın DDR3 versiyonu ve oyun otomatik olarak GDDR5 algılıyor.
Efebsotancı dedi: 391.35i indirdim fakat bu sefer Fortnite tarzı oyunlar da driver güncel değil hatası alıyorum normal de almıyordum. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı için en güncel o. Hatayı alman normal çünkü ekran kartın DDR3 versiyonu ve oyun otomatik olarak GDDR5 algılıyor.